Petak, 20 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Zapljena kokaina i jointa – Uočen prilikom primopredaje, pokušao pobjeći ali nije izašao s područja Širokog Brijega

Dana 09.02.2024.godine, policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Široki Brijeg u suradnji s policijskim službenicima Odsjeka kriminalističke policije PU Grude, radeći na suzbijanju neovlaštene proizvodne i stavljanja u promet opojnih droga, su na parking prostoru u mjestu Provo, Široki Brijeg na primopredaji opojne droge zatekli osobu T.K.(25) iz Mostara, koji se dovezao sa osobnim motornim vozilom marke Mercedes.

Prilikom dolaska policijskih službenika navedena osoba se dala u bijeg, te tom prilikom odbacila crnu torbicu. Nakon što je isti sustignut i lišen slobode, u crnoj torbici koju je odbacio pronađeno je 10 prozirnih PVC smotuljaka u kojima se nalazila bijela NN materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „kokain“, više komada spremljenih „jointa“, tri mobilna aparata i novca u raznim apoeinima u iznosu oko 2000 KM.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužitelj ŽT ŽZH u Širokom Brijegu, te će protiv T.K. (25) biti upućeno odgovarajuće Izvješće o počinjenju KD „Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga“ iz čl. 238 KZ FBIH.

Uprava policije ŽZH

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.