Četvrtak, 19 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

UZNEMIRUJUĆ VIDEO: Opančari u kravatama umalo izazvali tragediju u Širokom Brijegu!

Snimka koju vam donosi portal OTPOR.Media, a koja je zabilježena ove srijede, 19. lipnja, na vijugavoj cesti koja povezuje Široki Brijeg i Mostar, prikazuje bezobrazluk i bezobzirnost državnih službenika, otkrivajući mračnu stranu onih koji zloupotrebljavaju svoju moć i dovode u životnu opasnost ostale sudionike prometa.

Bahatost pojedinaca koji su do jučer nosili opanke, a sada nose kravate u svojim crnim luksuznim automobilima s rotirkama i pratnjom (bez zvučne signalizacije), žure i pretječu krivudavom cestom.

Na dijelu ceste gdje je puna crta jasno označavala zabranu pretjecanja, konvoj ovih “opančara” bez oklijevanja izvodi rizične manevre. Vozač prvog automobila, bez obzira na zavoj iz kojeg je upravo izašao, pretječe dva vozila ispred sebe, a slijedi ga drugi “opančar”. Kada su uočili opasnost ispred sebe, pale zvučne signale kako bi se vjerojatno opravdali u slučaju nesreće. U tom trenutku, iz suprotnog smjera dolazi im veliki kamion koji naglo koči kako bi ih izbjegao i poslan ravno sv. Petru.

Službeni automobil uspijeva proći tik ispred kamiona, izbjegavajući katastrofu za dlaku. Možemo samo pretpostaviti kako su vozači i putnici u kamionu i vozilima iza njega ostali šokirani i bijesni, jer su njihovi životi bili ugroženi zbog neopreznosti i arogancije onih koji bi trebali biti primjer odgovornosti.

Ono što želimo reći je da su ovi “opančari” po tko zna koji put izbjegli susret sa Svetim Petrom zloupotrebljavajući svoje privilegije. Događaj je mogao završiti tragedijom koja bi sa sobom povukla nedužne ljude!

Mili Marušić / OTPOR.Media

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.