Petak, 20 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Krenula preventivno-represivna akcija MUP-a ŽZH pod nazivom “Ljeto 2024 ”

U svrhu poboljšanja ukupnog stanja sigurnosti prometa na cestama, Uprava policije MUP-a ŽZH, Sektor uniformirane policije u suradnji s PU Ljubuški, PU Široki Brijeg, PU Posušje i PU Grude, provela je preventivno-represivnu akciju pod nazivom “Ljeto 2024 ”.

Početkom ljeta i dolaskom toplijih dana na prometnicama u Županiji Zapadnohercegovačkoj povećao se broj sudionika u prometu (pješaka, vozača bicikala, mopeda i motocikla). Kako bi se ovim kategorijama vozača posvetila veća pozornost drugih vozača motornih vozila i povećala sigurnost svih sudionika u prometu, spriječili najteži prometni prekršaji te smanjio broj prometnih nezgoda s teškim posljedicama, zavedena akcija će se provoditi u vremenskom razdoblju od 1. srpnja do 2. rujna. 2024. godine . godine.

Pozivamo vozače svih motornih vozila na poštivanje prometnih propisa: korištenje zaštitnih kaciga za motocikliste tijekom upravljanja motociklima, nekorištenje mobilnog telefona prilikom vožnje, korištenje sigurnosnog pojasa i prometovanje bez utjecaja alkohola i drugih opojnih sredstava.

Pozivamo pješake na oprezno prelaženje ceste na obilježenim pješačkim prijelazima, vozače bicikla i romobila na odgovorno ponašanje kojim će voditi brigu za svoju sigurnost i sigurnost drugih.

Vaša suradnja i odgovorno ponašanje ključne su u smanjenju broja prometnih nezgoda. Budimo pažljivi i odgovorni kako bismo stvorili sigurnije prometno okruženje!

MUP ŽZH

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.