Srijeda, 18 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

VIDEO: Predrag Čović otkrio puno detalja o sebi, i na što je najviše ponosan otkada je na čelu Vlade ŽZH

U ovotjednom izdanju podcasta Vrisak gost je bio predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke Predrag Čović.

Voditelj i urednik podcasta Ivan Crnjac s Čovićem je razgovarao o ključnim pitanjima koja su od važnosti za život građana ove županije.

Jedna od prvih tema bila je funkcioniranje Vlade ŽZH.

Čović je otkrio kako izgleda njegov jedan radni dan.

Odgovorio je na pitanje što bi morao ispuniti član Vlade da bi bio smijenjen, a odgovorio je i na konkretna pitanja vezana za svoje kolege i njihovu odgovornost u nekim postupcima.

Otkrio je priprema li Vlada ŽZH neke mjere za privlačenje stranih investicija i planira li se uvođenje mjera za mlade bračne parove pri stjecanju prve nekretnine.

Čović je otvoreno govorio o tome vidi li sebe kao potencijalnog nasljednika Dragana Čovića te kako vidi budućnost svoje političke karijere.

Digitalizacija javne uprave također je bila jedna od ključnih tema. Predsjednik Vlade naglasio je važnost modernizacije i implementacije novih tehnologija kako bi se javna uprava učinila transparentnijom i učinkovitijom za sve građane.

Reforme obrazovanja također su bile u fokusu našeg razgovora. Čović je iznio planove Vlade ŽZH za unapređenje obrazovnog sustava, naglašavajući potrebu za suvremenim potrebama i standardima.

Govoreći o ekonomskim pitanjima, predsjednik Vlade je istaknuo dogovor oko povećanja plaća zaposlenima u osnovnim školama te je otkrio što mogu očekivati ostali korisnici proračuna Županije Zapadnohercegovačke.

Vrisak.info

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.