Petak, 20 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Dodikova banda onemogućila čitanje građanima BiH blog Slobodana Vaskovića koji razotkriva BiH kriminal

-Dodikov Režim pokušava da me zaustavi da objavljujem tekstove na blogu koji trenutno nije vidljiv u BiH. Međutim, taj njihov “uspjeh” je kratkog daha. Nastavljam kao i dosad sa drugih platformi. Imao sam ogroman broj poziva iz cijele BiH u kojim su me obavijestili da moj blog više nije vidljiv na teritoriji BiH. Očito je da Režim Milorada Dodika, kao i oni koji su sa njim u simbiozi, žele da uskrate građane BiH za istinu koju svakodnevno objavljujem na blogu. Blog je, trenutno, vidljiv u svim državama Regije, osim u BiH, napisao je Vasković na svoj Facebook profilu.

Vasković je mjesecima objavljivao vijesti o raznim aferama i kriminalu u Bosni i Hercegovini.

-Uklonili smo ovaj blog zbog pravnog zahtjeva poslatog Googleu – navodi se u poruci koja vas dočeka kada pokušate otvoriti Vaskovićev blog.

Dok se ne riješi problem, Vasković je rekao da će nastaviti da objavljuje na blogu jer je vidljiv ljudima van BiH, te da će objavljivati na FB stranici i mreži X.

Ponovo sam tu.

Nastaviću objavljivati ​​sa nove platforme.

Adresa novog bloga je: slobodanvaskovic.wordpress.com

Naravno, nastaviću da pišem kao i dosad – samo istinu, jer ih to najviše iritira.

Da je drugačije ne bi učinili sve da onemoguće da se blog vidi u BiH.

Ne treba mi stan u Dubaiju kao Dodikovim; Sasvim mi je dovoljan računar, napisao je Slobodan Vasković sa svoje nove web stranice https://slobodanvaskovic.wordpress.com/.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.