Četvrtak, 19 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

VIDEO: Mladi iz Širokog Brijega, sramite li se mjesta gdje se okupljate i pijete?

Mladi iz Širokog Brijega suočavaju se s vječnom dilemom: gdje pronaći idealno mjesto za kasnovečernja okupljanja uz alkohol i sve ostale popratne sadržaje? Iako su u srednjoškolskim danima izbjegavali određena mjesta, sada su shvatili njihovu pravu vrijednost. Naime, našli su savršen način da svi znaju koliko su se dobro zabavili.

Roditelji, prijatelji i građani često su komentirali: “Nema više onih pravih, ludih noći kao nekad!” Mladi su tada odlučili pokazati da su još uvijek itekako sposobni za nezaboravne provode. No, kako to dokazati sutradan kada su svi tragovi zabave obično uklonjeni prije nego sunce izađe? Ovdje nastupa genijalnost njihova genijalnost.

Hrabra grupa mladih ovog gradića domišljato je odlučila ostavljati tragove svojih noćnih avantura. Najvažnija lokacija, pravi epicentar njihovih kasnovečernjih okupljanja, našao se između Gimnazije i Crkve na Brigu. To je bilo savršeno mjesto – dovoljno skriveno da ih prolaznici ne ometaju noću, a opet dovoljno dobro da svima bude jasno u jutro gdje su se odvijale najluđe zabave.

FOTO: Mili Marušić

S obzirom na duži period “zabave” na ovoj lokaciji, roditelji, prijatelji i građani koji svako jutro idu na misu često bi sa strane, s nelagodom, ali i s dozom ponosa, komentirali: “Evo vidiš, sinoć su bili između Gimnazije i Crkve. Naša djeca još uvijek znaju kako se zabaviti.” Naravno, nitko nije ni pomišljao da bi možda bilo bolje da shvate kako su FULALI LOKACIJU za svoja bančenja!

Video koji ste gledali prikazuje mještane MZ Brig koji su i ove subote odlučili počistiti tu lokaciju i na ovaj način javno upozoriti svoje sugrađane da malo više pripaze i poštuju određene vrijednosti, a određene službe i institucije pozvati da češće obilaze ovo mjesto.

Mili Marušić / OTPOR.Media

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.