Petak, 20 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Ljubušak nakon prometne nesreće i dobro pijan, fizički nasrnuo i ozlijedio policajca

Dana 18.7.2024.godine u večernjim satima dogodila se prometna nezgoda u mjestu Radišići, grad Ljubuški u kojem su sjedili vozač D.Č. (1981.) koji je upravljao vozilom Peugeot, bosanskohercegovačkih registarskih oznaka i vozač D.Š. policijski službenik Policijske uprave Ljubuški koji je upravljao službeno označenim policijskim vozilom marke VW .

Nakon zaprimljene prijave prometne nezgode vozač D.Č. prišao je policijskom službeniku verbalno ga napao, udario u predjelu glave nakon čega mu je otrgnuo mibilni telefon i bacio na tlo. D.Č. je alkotestiran i pod utjecajem alkohola smješten u prostorije za zadržavanje PU Ljubuški, dok je policijskim službenicima ukazana liječnička pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći Doma zdravlja Ljubuški odakle je upućen u SKB Mostar – Centar urgentne medicine.

O navedenom događaju upoznat je dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva u Širokom Brijegu koji je naložio mjere i radnje koje poduzimaju policijski službenici, te će po kompletiranju predmeta biti upućeno Izvješće o počinjenom kaznenom djelu iz čl. 359 KZ F BiH Napad na službenu osobu u obavljanju poslova sigurnosti i kazneno djelo iz čl. 293 KZ F BiH Oštećenje tuđe stvari, protiv D.Č.

MUP ŽZH

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.