Ponedjeljak, 16 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Obavijest o redukciji vode u dijelovima Širokog Brijega

Obavještavaju se korisnici usluge snabdijevanja pitkom vodom koji se opskrbljuju iz vodovodne mreže Gradac da smo, zbog povećane potrošnje vode i poremećaja u opskrbi, prinuđeni uvesti redukciju isporuke pitke vode.

1.visoka zona – Kopilaši i Bokšići i,

2.niska zona – Gospodarska zona Knešpolje.

Redukcija isporuke pitke vode započinje 22.07.2024. godine i vršit će se u terminima od 08 – 20 sati i od 20 – 08 sati. Ova redukcija će trajati do normaliziranja stanja u opskrbi pitkom vodom.

Poseban slučaj u neredovnoj opskrbi pitkom vodom u ljetnim mjesecima odnosi se na MZ Dužice i Rasno koji su priključeni na vodovodni sustav općine Grude. Glavni problem je nemogućnost kontrole vodovodnog sustava koji dolazi s prostora druge lokalne zajednice.

Zbog toga, i pored redukcija koje provodi JP Vodovod Grude, u ljetnim mjesecima MZ Dužice i Rasno gotovo da i nemaju vode. Smatramo da je dugoročno jedino rješenje ovog problema, kako je u početku bilo i planirano, vraćanje vodovodne mreže MZ Dužice i Rasno na vodoopskrbni sustav Široki Brijeg.

Molimo sve potrošače da se prilagode novim uvjetima i vodu troše racionalno, te da svojim savjesnim odnosom ne ugrožavaju vodoopskrbni sustav, neveli su iz JP Vodovod i kanalizacija Široki Brijeg.

OTPOR.Media

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.