Ponedjeljak, 16 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

VIDEO: Šta je to bilo u Borku u Širokom Brijegu?

Široki Brijeg je doživio trenutak za pamćenje ovog petka, 26. srpnja 2024. godine, kada je u Borku započeo peti po redu Street Food Fest. Događaj je privukao nevjerojatnu masu ljudi koji su uživali u pozitivnoj atmosferi, gurmanskim užicima, glazbi, dječjim igrama i scenskim performansima.

Procjenjuje se da je više od 10.000 posjetitelja nazočilo ovom događaju, a čemu smo i sami svjedočili. Idealno vrijeme i odlična ekipa pridonijeli su uspjehu festivala, koji je privukao ljude iz svih krajeva BiH i regije. Organizatori nisu očekivali ovakav odaziv – doslovno je bilo čovjek na čovjeku.

Teško je riječima opisati što se sve događalo tijekom večeri. Posjetitelji su uživali u brojnim nastupima i ukusnoj hrani, iako je bilo izazovno doći na red zbog velikog broja ljudi.

Detaljnu reportažu sa štandova, gdje su se pripremali najbolji kulinarski specijaliteti, objaviti ćemo nakon završetka festivala koji traje još dva dana (subotu i nedjelju). U međuvremenu, donosimo dio atmosfere koja je oduševila posjetitelje.

Dva nastupa posebno su se istaknula: spektakularan “Ples vila” dviju djevojaka s vatrom i nevjerojatan show robota transformera koji su zagrijali atmosferu i najavili “vatrenu” večer.

Banjalučki bend “Ultrazvuk” je hitovima 80-ih i 90-ih godina vratio zvuk starih dobrih pjesama među publiku, u čemu je uživala starija generacija, dok su mladi imali priliku čuti što su prave pjesme.

Reper Grše je nakon svega toga izazvao pravi delirij među mlađom publikom, koja je znala sve riječi njegovih pjesama o “gandži, mafiji i ku…”.

Tolika je gužva bila ispred bine da su djelatnici i organizatori dijelili vodu za klince koji su željno iščekivali svog aktualnog glazbenog idola, što ovom prilikom pohvaljujemo.

Ovaj Street Food Fest u Širokom Brijegu definitivno je događaj koji će se dugo pamtiti, a prava zabava tek slijedi u nastavku vikenda.

Mili Marušić / OTPOR.Media

Pretplatite se na YuoTube kanal Mili Marušić i postanite član kako biste dobili pristup ekskluzivnim video prilozima i pogodnostima, gledajte glavne video priloge prije službene objave na portalima:


POSTANI ČLAN – https://www.youtube.com/channel/UCN4JsxyO3mJ5T8SJnFQW5Ww/join

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.