Petak, 20 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Zoran Galić dobio je i drugi poziv Tužiteljstva BiH, odvjetnica mu “suče” da ni sama ne za šta!

Zamjenik direktora SIPA-e Zoran Galić dobio je i drugi poziv Tužilaštva BiH na koji se, prema svemu sudeći, neće odazvati.

Galić je ‘nestao’ dan prije akcije u kojoj je trebao biti uhićen po nalogu Tužiteljstva BiH, a naknadno je objavljeno da se nalazi u Hrvatskoj na navodnom liječenju.

Njegova odvjetnica Ivana Grizelj Ćorluka za Raport je potvrdila da je stigao poziv Tužiteljstva BiH.

“Stigao je drugi poziv koji je identičan prvom. Ni na prvi se nije mogao odazvati zbog zdravstvenog stanja, a tako je i sad. On se ne nalazi u bijegu, već na liječenju. Njemu je jako stalo da se ovo riješi, on ne želi da izbjegne”, navela je Grizel Ćorluka za Raport.

Ona nam je potvrdila da je Galić poslao dio medicinske dokumentacije svom poslodavcu, dakle SIPA-i ali i Tužiteljstvu BiH.

“Oni su upoznati sa tim. Sve im je proslijeđeno vezano za otvaranje bolovanja. Što će dalje uslijediti mi ne znamo. To je sad na Sudu i Tužiteljstvu BiH. Mi ne znamo ni za što se konkretno sumnjiči jer nam u pozivu samo piše član krivičnog djela. Znamo koliko i vi, i čitamo iz medija uglavnom informacije”, navodi ona.

Na pitanje da li se Galić nalazi u bolnici na liječenju ili je na kućnom liječenju, odvjetnica nema odgovor.

“Vjerujte da sad ne znam, bilo je i ovako i onako. Ne znam trenutno kakva je situacija, on uglavnom prati upute liječnika”, ističe ona.

O tome od čega točno boluje Galić, odvjetnica kaže da su u tijeku analize.

“Rade se pretrage, neke su već urađene i vjerojatno kada bude sve završeno da će se dati neka dijagnoza. I o tome će svi nadležni biti obaviješteni. Oni već znaju da Galić ima zdravstvenih problema, jer je i ranije dok je bio direktor Granične policije imao probleme i izbivao s posla i liječio se u Hrvatskoj”, zaključila je odvjetnica u izjavi za Raport.

Raport.ba

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.