Ponedjeljak, 16 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

“ŽIDOVSKI PROJEKAT” – Tko gura HDZ-ovca Dragana Primorca za predsjednika Hrvatske?

Opskurni lobi kandidirao je svog predsjednika Republike Hrvatske. Radi se o Draganu Primorcu, mezimcu cionističkog režima, Young Leaderu i HDZovcu, a što se može vidjeti na raznim internet stranicama kao što su Croatia Israeli Business Club čije je počasni podpredsjednik i pro-američka stranica Young Leader.

Hrvatska je već zadužena i uništena. Privatiziralo se, prodalo i pokralo puno toga. Svi dosadašnji hrvatski režimi, sastavljeni od političkih bitangi, stranih plaćenika i neradnika, uništili su Hrvatsku do korijena. Režimi su prodali skoro sva poznata poduzeća, uništili su hrvatskog seljaka, a radnike su protjerali u inozemstvo.

Hrvatska nikada nije imala suverenog predsjednika. Prvi predsjednik Republike Hrvatske Franjo Tuđman je imao u sebi nešto suverenističko, ali je bio okružen bitangama. Ono što je valjalo i bilo sklono suverenizmu je uklonjeno. Nakon toga Hrvatska je postala zapadni protektorat u kojem su drugi uz pomoć stranih medija birali predsjednike i ministre. Danas imamo identiču situaciju, što rečeno dokazuje kandidatura Dragana Primorca za predsjednika Republike Hrvatske.

Dragan Primorac je rođen u Banja Luci. Hrvatski je liječnik i sveučilišni profesor, pedijatar subspecijalist medicinske genetike, ekspert iz forenzične genetike, stalni sudski vještak, ministar znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske u vladama premijera Sanadera od 2003. do 2009. Trenutno obnaša dužnost predsjedavajućeg Odbora za međunarodne odnose Američke Akademije za forenzičke znanosti.

Zapadnjaci znaju detekrirati i gurati ambiciozne osobe kao što je Dragan Primorac. Radi se o idealnom kandidatu, kojeg krase razne zapadne titule i priznanja. Igra se na ego, što kod Dragana Primorca pali.

O kakvoj se osobi radi, govori njegova bliskost s Benjaminom Natanyahom, izraelskom premijeru osumnjičenom za ratni zločin od strane Međunarodnog kaznenog suda. Stranica Croatia Israeli Business Club, prepuna je hvalospjevajućih članaka o Draganu Primorcu, sada mogućem kandidatu za predsjednika Republike Hrvatske.

Na stranici možemo vidjeti i bliski susret s radikalom i ministrom nacionalne sigurnosti Izraela Itamarom Ben-Gvirom.

Itamar Ben-Gvir izraelski je odvjetnik i političar koji vodi stranku Židovske sile (na hebrejskom Otzma Yehudit). Smatran simbolom radikalne krajnje desnice, izraelski sudovi su ga više puta gonili zbog nereda, zapaljivih govora i ometanja rada policije. Također je osuđen za rasizam i posjedovanje propagande za terorističku organizaciju. (Izvor: ynet.co.il).

Dragan Primorac s Itamarom Ben-Gvirom
Dragan Primorac s Itamarom Ben-Gvirom

Hrvatski narod ne zna tko mu glavu nosi. Izgubio je Hrvatsku, a izgleda da će ih vlasti opet odvesti na pogrešnu stranu povijesti.

Logicno.com

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.