Četvrtak, 19 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Portal OTPOR je trenutno pod napadima određenih skupina. Čestitamo plaćenički smradovi na trudu!!!

Poštovani čitatelji portala OTPOR.Media,

Želimo vam se obratiti s važnim obavještenjem i zamoliti za vaše strpljenje i razumijevanje. Naš portal, OTPOR.Media, kao i sestrinjski portali, uključujući platformu za besplatne oglase MARKET24.Media, suočeni su s ozbiljnim hakerskim napadima plaćenika. Vjerujemo da su ovi napadi posljedica određenih objava na našem portalu.

Hakerski napadi su rezultirali zaraženošću naših stranica malicioznim kodom za preusmjeravanje. Problem se manifestira ulaskom na linkove tekstova preko Facebooka i korištenjem Googleovog pretraživača, gdje se našim čitateljima prikazuju lažne obavijesti o osvojenim nagradama ili novčanim iznosima. Ove lažne obavijesti koriste se kako bi prevarile korisnike i proširile virus, osim toga i pojedine stranice objava su na trenutke blokirane.

Želimo jasno istaknuti da mi ne poklanjamo nikakve nagrade niti novce. Naša trenutna prioritetna zadaća je otkloniti ove sigurnosne prijetnje i osigurati sigurno i ugodno iskustvo za sve naše čitatelje. Radimo na rješavanju ovog problema i tražimo od vas malo strpljenja tijekom ovog procesa, a kada završimo svoj dio “čišćenja”, mnogi će žaliti zbog pojedinaca koji su se na nas okomili za sitne novce.

Molimo vas, nemojte klikati na sumnjive poveznice i budite oprezni prilikom pretraživanja naših stranica. Vaša sigurnost nam je na prvom mjestu i radimo sve što je u našoj moći da osiguramo vaš nesmetan pristup našim sadržajima.

Zahvaljujemo na vašem razumijevanju i podršci. Očekujte uskoro povratak naših portala u punom kapacitetu i nastavak stvaranja sadržaja koji donosi istinu i informacije od važnosti.

S poštovanjem
Vaš tim OTPOR.Media

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.