Ponedjeljak, 16 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

VIDEO: Hoće li radnici iz Pakistana i Sirije obnavljati Gimnaziju u Širokom Brijegu da bude završena za dvije godine?

Nakon što su javnosti predstavljeni kompletni zaključci i smjernice za obnovu širokobriješke gimnazije, a što smo već prenijeli putem portala OTPOR.Media

Danas smo iz prve ruke, od samog gradonačelnika Mire Kraljevića, na 38. sjednici Gradskog vijeća Širokog Brijega, gdje se vjerojatno posljednji put obratio s te funkcije nazočnim vijećnicima, čuli gorku istinu o tome koliko dugo bi trebala trajati renovacija zgrade Gimnazije.

Ono što nije mogao izravno reći, ali što je vrlo moguće da će se dogoditi, jest da bi gimnaziju možda u narednim godinama mogli renovirati naši “susjedi” iz Pakistana i Sirije. Gradonačelnik je izjavio da će renovacija trajati dvije godine, no s obzirom na dosadašnje iskustvo, gdje po njihovim standardima jedna godina često traje desetljeće, teško je vjerovati da će se zadržati na planiranim dvjema godinama. To će posebno biti izazovno ako firme zadužene za renovaciju ne uvezu dodatnu radnu snagu, budući da već sada, sa trenutnim kapacitetima, kasne na puno manjim projektima mjesecima, pa čak i godinama.

Mili Marušić / OTPOR.Media

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.