Ponedjeljak, 16 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Priopćenje sa 45. sjednice Vlade ŽZH

U petak 6. rujna 2024. godine, pod predsjedavanjem predsjednika Vlade Predraga Čovića, u Širokom Brijegu je održana 45. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Na današnjoj sjednici Vlada je donijela Odluku o utvrđivanju osnovice za izračun bruto plaće izabranih dužnosnika, nositelja izvršnih funkcija i savjetnika u institucijama vlasti u Županiji Zapadnohercegovačkoj, državnih službenika i namještenika u tijelima državne službe, zaposlenika u školama koji su korisnici Proračuna Županije Zapadnohercegovačke i ostalih uposlenika korisnika Proračuna Županije Zapadnohercegovačke.

Odluku o izmjeni Odluke o utvrđivanju osnovice za izračun bruto plaće županijskog pravobranitelja i zamjenika županijskog pravobranitelja u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Odluku o formiranju Županijskog povjerenstva za procjenu šteta od prirodnih i drugih nesreća. Ovom Odlukom osniva se navedeno Povjerenstvo kao stručno operativno tijelo za poslove utvrđivanja vrste i visine šteta nastalih na materijalnim dobrima kao posljedica prirodnih i drugih nesreća.

Odluku o davanju suglasnosti na Kolektivni ugovor za djelatnike u Ministarstvu unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke, kojom se ministar unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke Mladen Bebek ovlašćuje za potpisivanje Kolektivnog ugovora sa Sindikatom djelatnika Ministarstva unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke.

Vlada je donijela Rješenje o razrješenju Upravnog vijeća Javne ustanove Dom zdravlja Grude u sastavu: Stanislav Perić, Slavica Šimić, Danijela Zorić, Ivana Čolak i Vlado Šimunović, kao i Rješenje o imenovanju Upravnog vijeća Javne ustanove Dom zdravlja Grude u sljedećem sastavu: Martin Kondža, Vlado Šimunović, Slavica Šimić, Melita Pezer i Josipa Juričić.

Vlada ŽZH

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.