Subota, 21 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Igor Krezić javno objavi tko ga je rekatario i tražio 1,3 milijuna KM par dana nakon napada

Nakon što je u večernjim satima 13. rujna napadnut od strane, tada nepoznatih osoba, te o tome upoznao javnost putem svojih naloga na društvenim platformama, ponudivši i nagradu od 10.000 KM za informacije o počiniteljima, mostarski poduzetnik i osnivač tvrtke NSoft, Igor Krezić, danas je objavio i imena napadača kao i osobu koja ga je, kako je naveo, pokušala reketariti za 1,3 milijuna KM.

Proleti tjedan od napada i prilicno je sve jasno, a da slucajno nesto ne bi ostalo nejasno pobrinuo se Silvije Juricic – Civa, inace vlasnik Muzeja u Medjugorju “Nasa Majka”. Naime, on je 5 dana nakon napada donio kovertu u kojoj od mene potrazuje 1 302 500 (da, milijun i tristo tisuca) reketa jer je navodno neki njegov covjek sredio posao mojoj firmi. Prije nego imenujem te ljude, zelim istraziti jesu li stvarno umijesani.

Sto se tice izvodjaca, to su Robert Miskovic i Dino Lovric, momak koji je isao s mojim bratom u razred, trenirao s mojim rodjakom i dolazio kod mene u igraonicu. Kad sam, preko kolege, ponudio da se ispricaju i zaradjeni novac doniraju, rekli su da su dobili ogroman novac i da ne mogu.

Ono sto jos nismo sigurni je tko je treca osoba ukljucena, tj. osoba koja ih je dovela do auta (sivi golf 4). Takoder, na jednoj slici na Biscem vidi se kako treca osoba sjedi u autu.

Ovo je link njihovog kretanja, pratili su me non-stop 3 dana. Ako imate kamere na toj putanji i vidite trecu osobu u autu, bio bih vam zahvalan da javite.

Mapa – Najbolje otvoriti na PC.u ili kopirati u browser na mobitelu.

https://www.google.com/maps/d/edit…

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.