Subota, 28 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Agencija za bankarstvo FBiH kao mafijaško – kriminalna organizacija koja gleda samo svoje interese, a ne klijenata!

Unatoč tome što se uredništvo portala OTPOR.Media Agenciji bankarstvo FBiH obraćalo u nekoliko navrata pismenim zahtjevom za dostavu informacija za našeg čitatelja iz Mostara Marija Ćavara,(naš zadnji zahtjev Agenciji od 29.kolovoza 2024.godine), a koji se imenovanoj Agenciji i sam obraćao u više navrata pismenim putem i putem mobilnog telefona kako bi oni poduzeli zakonske korake iz okvira njihove nadležnosti naš portal još uvijek nije dobio nikakav odgovor na naš zahtjev a nije ni oštećeni Mario Ćavar iz Mostara.

Agencija za bankarstvo FBIH

Ul. Zmaja od Bosne 47 b

71 000 Sarajevo

PREDMET: Dostava  informacija, traži se

                   Poštovani!

                   Vi ste jako dobro upoznati u  svezi postupanja Procredit bank d.d. Sarajevo protiv njihovog tadašnjeg klijenta Marija Ćavara iz Mostara koji Vam se više puta telefonskim i pismenim putem obraćao poradi poduzimanja zakonskih mjera prema Procredit bank zbog nezakonitog nestajanja novčanih sredstava s računa njegovog tadašnjeg poduzeća Caki d.o.o. Mostar i gdje je uredništvo portala Otpor.media u nekoliko navrata Vašoj Agenciji slalo pismene upite putem službenog e-maila na koje ste odgovorili, no bez ikakvih naznaka kako imate namjeru poduzeti konkretnije zakonske korake protiv te banke.  

                   S tim u svezi dužni smo Vas obavijestiti kako su u tijeku tužba i protutužba navedenih parničnih stranaka pred Općinskim sudom u Mostaru gdje obje strane u tom sporu potražuju znatna novčana sredstva jedna od druge(Mario Ćavar-Procredit bank d.d. Sarajevo),a koji spor se mogao izbjeći da je Agencija za bankarstvo FBiH u zakonskom roku poduzela odgovarajuće korake prema odgovornoj Procredit bank d.d. Sarajevo, a to nije učinila zbog nejasnih razloga.

                   Dužni smo Vas također izvijestiti kako je Procredit banka podnijela i Prijedlog za ovrhu nad imovinom ovršenika Maria Ćavara koji Prijedlog je Općinski sud pravomoćnim i konačnim rješenjem odbio što je prvi korak u ostvarivanju pravde Marija Ćavara pred nadležnim sudom, jer je isti  do sada

Pretrpio veliku materijalnu i nematerijalnu štetu nezakonitim postupanjem Procredit banke d.d.Sarajevo.

DOKAZI:Uvid u Ovršni i parnični spis Općinskog suda u Mostaru,

                  Stoga od Vas tražimo da nam u što je moguće kraćem zakonskom roku dostavite podatke o tome što ste do sada točno poduzeli protiv Procredit bank d.d. Sarajevo jer je očito iz razvoja događanja na Općinskom sudu u Mostaru kako će Procredit bank d.d. Sarajevo biti proglašena odgovornom za veliku materijalnu i nematerijalnu štetu nanesenu Mariju Ćavaru iz Mostara.

                  Ukoliko pak ne odgovorite na ovaj naš e-mail morate znati kako ćemo sve objaviti na našem portalu Otpor.media gdje ćemo navesti kako je Agencija za bankarstvo dobrim dijelom odgovorna za štetu koju trpi Mario Ćavar iz Mostara jer nije poduzela zakonske korake sukladno svojoj nadležnosti  prema Procredit bank d.d. Sarajevo, a što će imati negativne implikacije u javnosti prema Vašoj Agenciji.

                    S poštovanjem!

Uredništvo portala OTPOR.Media

Imajući u vidu kako je Procredit banka d.d. Sarajevo oštetila Marija Ćavara njihovog bivšeg klijenta za značajne novčane iznose koji su tajanstveno nestajali s računa njegovog tadašnjeg poduzeća CAKI d.o.o. Mostar, zbog čega je bio primoran likvidirati poduzeće koje je do tada jako uspješno poslovalo, i gdje su mu kola počela juriti nezaustavljivo i u privatnom životu o čemu je pravodobno izvijestio tu banku, kao i Agenciju za Bankarstvo od koje je tražio zaštitu svojih prava od te banke, nitko od prozvanih mu nije odgovorio i udovoljio iz čega proizlazi kako živimo u državi zvanoj Apsurdistan, banana državi gdje jači tlači slabijega bez ikakve odgovornosti što je na svojoj koži najbolje osjetio Mario Ćavar naš vjerni čitatelj.

Zbog svih tih razloga on je bio primoran pokrenuti sudski spor i kaznene prijave poradi zaštite svojih prava protiv odgovornih osoba u Procredit banci d.d. Sarajevo a nakon šutnje Agencije za bankarstvo on će zacijelo poduzeti i odgovarajuće korake protiv odgovornih osoba Agencije za bankarstvo FBiH, jer su bili dužni sukladno svojim zakonskim ovlastima protiv nezakonitog ponašanja bilo koje banke s područja FBiH, a to je u ovom slučaju Procredit banka d.d. Sarajevo.

Ovdje smo dužni napomenuti kako najodgovornije osobe Procredit banke d.d. Sarajevo i Agencije za Bankarstvo redovito održavaju sastanke seminare diljem BiH, FBiH pa čak i u inozemstvu, gdje se naslikavaju, smješkaju, dogovaraju, a kasnije u neformalnim razgovorima jedu i druže, dok se nitko od njih nije našao pozvanim zaštititi malog čovjeka kojemu je uništen život a to je naš Mario Ćavar iz Mostara.

Bilo kako bilo ili kud puklo da puklo davno je zapisano: “Kako siješ tako ćeš i žeći!“ pa će tako i svatko onaj tko zaobilazi, gazi i uništava najmanje od nas biti odgovoran ako ne na ovom zemaljskom sudu onda zacijelo na onom božanskom koji je zadnji i konačan.

Dotle će portal OTPOR.Media pratiti borbu i nastojanja Marija Ćavara iz Mostara u zaštiti njegovih prava protiv odgovornih osoba u Procredit banci d.d. Sarajevo i Agenciji za bankarstvo FBiH o čemu ćemo pravodobno izvijestiti javnost sviđalo se to nekome ili ne.

Uredništvo portala OTPOR.Media

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.