Utorak, 1 listopada, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Javni poziv Ivi Pavkoviću i Žarku Lasiću, kandidatima za gradonačelnika Širokog Brijega

Završili su predizborni govori dva kandidata za gradonačelnika Širokog Brijega, Ive Pavkovića i Žarka Lasića. Svaki od njih, tijekom svojih govora, zračio je samopouzdanjem i entuzijazmom, obećavajući promjene na bolje, dok su iza njih ponosno vijorile zastave Širokog Brijega i Herceg-Bosne.

Ovim putem, na zamolbu čitatelja portala OTPOR.Media, javno vas pozivam, jednog od vas, da sada uzmete te svoje zastave i osobno odete do Jara, zamijenite ih i time pokažete kako ćete, ne samo riječima, nego i djelima, biti gradonačelnik kojem su važni svi dijelovi Širokog Brijega. Siguran sam da ćete tim potezom iskazati poštovanje prema žrtvama onih koji su nam omogućili da danas živimo u slobodi, a vama da se kandidirate za gradonačelnika!

Želim vas podsjetiti da u selu Jare postoji spomenik koji su mještani 1996. godine podigli u čast 115 poginulih u Drugom svjetskom ratu i 14 hrabrih ljudi iz Domovinskog rata. Na tom spomeniku već neko vrijeme vijore dvije iste zastave, ali su potrgane i izblijedjele od vremena.

Zamjena tih zastava iznad spomenika u Jaram bila bi više od političkog čina. Bio bi to simbol novog početka i svjesnosti o odgovornosti koju nosi pozicija gradonačelnika Širokog Brijega — da se brine o svakom kutku svoga grada i bude okružen ljudima koji će paziti na takve detalje u svojoj Mjesnoj zajednici.

Mili Marušić / OTPOR.Media

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.