Petak, 18 listopada, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Amir Gross Kabiri i Galit Peleg ponovo u akciji – jedan po jedan sve ćemo ih naći!

Čudno, kontraverzno, opasno, a sve što je u režiji Gross Kabirija kao i do sada prolazi praktički neopaženo, ne analizirano , te kritička misao režimskih medija, pogotovo Bošnjačkih, kao da je eutanizirana kada je Kabiri u pitanju. Tako je prošao i ovaj događaj tj performans dvojca Kabiri Peleg, a to je obilježavanje godišnjice Napada Hamasa, koji je održan u Istočnom Sarajevu u Narodnom pozorištu, gdje je domaćin i praktički jedini političar zvučnoga imena bio gosp Milorad Dodik. Malobrojni uzvanici koji su nazočili događaju, a vjerojatno su pod „moranjem“bili i nazočni, mogli su se izbrojati na prste dvije ruke.

Nekada Moćni (Gross), Kabiri, koji je javno izjavljivao: Ovo je poslovna operacija koju sprovodim sa političarima“, upoznati ste i u ranijim objavama ne samo nas već i brojnih medija, da je taj Moćni Kabiri „DANAS“ otpisan od svih političara F BiH, pogotovo D. Čovića, pa je kada je na prevaru osmislio da ovaj događaj organizira u Sarajevu, otkazano mu je gostoprimstvo i od Gradonačelnice i od Uprave Hotela, gdje je mislio to organizirati. Navedeno je dokaz da potpore u Federaciji nema. Sigurnu luku je pronašao u Istočnom Sarajevu, te dvojac Galit Peleg- Kabiri izgleda ne odustaju od svojih nauma čija pozadina je skrivena i kontraverzna.

Početkom mjeseca Listopada, mediji su objavili kako Izraelsko veleposlanstvu BiH, tj. nerezidentna veleposlanica NJ. ekselencija gđa Galit Peleg skupa sa Gospodarskom komorom države Izrael u BiH, (za koju smo dokazali da je udruženje građana a ne službena gospodarska Komora) organizira obilježavanje godišnjice napada Hamasa na Izrael 07.10.2023. g, te pogibiju cca 1200 nedužnih žrtava mahom civila, a planirani događaj obilježavanja navedene godišnjice sa prikazom slika i filma, najavljen je za 15.10.2024. g u Sarajevu.

Navedeni izraelski dvojac, prvobitno su prijem planirali organizirati u Hotelu Europa.

Međutim, menadžment hotela je otkazao prijem, navodeći da je kompanija “Aluminij Industries” doo Mostar rezervirala manju salu, ali menadžment nije objasnio o čemu se točno radi.


Kontraverzno je i nitko ne obraća pozornost, a dostavljamo dokaz pozivnice tj letka, a to je da navedeni „event“, organizira Izraelsko veleposlanstvo skupa sa lažnom Gospodarskom komorom, koja jeste pravni subjekt tj udruženje građana, a salu zakazuje i rezervira treći pravni subjekt tj Aluminij industries doo, koji sve to plaća. Navedeno je dokaz isticanja i promocije „Lažne gospodarske komore“
Inače Kabiri koji je otpisan u Federaciji od svih relevantnih političara, idalje koristi imovinu Aluminija d.d., koja strmoglavo propada i Aluminij d.d. ostvaruje enormne gubitke.

Političare Federacije sama propast Aluminija d.d. previše i ne brine, ne brine ih ni njihova odgovornost u toj kriminalnoj transakciji, te su izabrali strategiju ignoriranja Kabirija po svakom osnovu, ne dirajući mu najam imovine najveće BiH tvornice , a taj najam je nelegalan, jednostavno to je strategija da zamaskiraju prljavi ples koji su svi plesali sa Kabirijem. Izlazak detalja na površinu bio bi ravan otvaranju „Pandorine kutije“. Stoga, nekada nabrijani Premijer Nikšić, koji je u kampanji i prvim mjesecima mandata puno obećavao, danas izgleda kao da je dobio od Kabirija injekciju za spavanje, a sve u svezi njegovog nečinjenja da zaustavi propadanje Aluminija d.d., te da zaustavi milenijsku financijsku i gospodarsku aferu koja se odvija u tom poduzeću.

Događaj koji se odigrao u Istočnom Sarajevu, dokazuje da Kabiri i njegov Patron Galit Peleg ne odustaju od svojih – ovdje nisu u pitanju nikakvi gospodarski, već politički naumi, čija pozadina nije ni bijela, ni siva već crna.

Prvo pitanje jeste, zašto po tko zna koji put dolazak u BiH veleposlanice Galit Peleg nije na adresama,: Predsjedništvo BiH, ministarstvo vanjskih poslova BiH, već predsjednik ili predsjednici nacionalnih stranaka? Drugo pitanje jeste, šta je dvojac Kabiri – Peleg, želio i htio postići inače u nacionalno podijeljenoj BiH, sa teškim političkim i nacionalnim otvorenim pitanjima, organiziranjem ovog događaja i prikazivanja slika i filma čiji je sadržaj: ubojstva, masakri, smaknuća itd.

Odmah da budemo jasni, a to smo i više puta objavljivali, da MI, otpor Media, smo među prvim portalima i medijima osudili ovaj teški masakr, ubojstva nedužnih ljudi, civila, koje je počinio Hamas 07.10.2023. te smo bili izričiti da smo i opisali organizaciju Hamas kao terorističku organizaciju, koja se nalazi na listi tih organizacija koje proglašava USA i međunarodna zajednica.

Međutim tu ne stajemo, svaka medalja ima dvije strane te treba pogledati i drugu stranu, a to je da su napad Hamasa, službeni Izrael i njegova Vlada iskoristili za masovna ubojstva i istrjebljenja Palestinaca iz pojasa Gaze, a brojke su neumoljive- do danas: 41.000 ubijenih i preko 95.000 ranjenih.

Mi suosjećamo sa svim žrtvama, ne samo sa onima na jednoj ili drugoj strani, te zazivamo i molimo za razum i prestanak sukoba i ubijanja.

Međutim, ponašanje Kabirija, ponašanje Galit Peleg, njihovo djelovanje na tlu Bosne i Hercegovine, je nadojeno nacionalizmom, mržnjom, te grubim nasrtajima, koji nemaju nikakve veze sa politikom (mada je politika alibi i pozadina), te žele i traže od Političke Bosne i Hercegovine, ili bar nekih ili mnogih političara, da plaču nad izraelskim žrtvama, a slave stradanja i što više žrtava da bude na suprotnoj strani. Nikada ni jedan ni drugi akter ove priče nisu pokazali suosjećanje a niti su pokazali osudu svoje Vlade i svoje Države koji kršeći sve postulate običaja rata i Ženevske konvencije, doslovno svakodnevno na drugoj strani stvaraju ubojstva desetina i stotina nevinih žrtava.

Upravo dolazak Veleposlanice Peleg, sa svojim financijerom Kabirijem u Istočno Sarajevo 15.10.2024. g. sa ciljem prikazivanja filma o stradanjima samo jednog naroda, poslali su poruku i tražili su opravdanje, da pridobiju politiku jedne zemlje, da ta zemlja tj BiH, prihvati da je sasvim normalno i opravdano da sve što Izrael učini drugoj strani tj Palestincima, ne smije biti osuđivano.

Podsjećamo, Izrael još uvijek nastavlja brutalnu ofanzivu na Pojas Gaze od napada Hamasa 7. listopada uprkos rezoluciji Vijeća sigurnosti UN-a kojom se zahtijeva hitan prekid vatre.

Međutim, navedeni događaj u Istočnom Sarajevu je prošao kao fijasko, neuspjeli pokušaj manipulacije svijesti, mozga nas BH Balkanaca pa i 99% političara, te je događaju samo od političara, prisustvovao ne iz uvjerenja Milorad Dodik, već iz inata prema Federalnim političarima, a ostali uzvanici njih nekoliko jedva dvadesetak, su „No Name“ nebitni statisti da poboljšaju dojam samog eventa.

Danas su mediji objavili da je ubijen novi vođa Hamasa. Na svom X profilu Amir Gross Kabiri koji je nebrojeno puta pozivao na nacionalnu mržnju, ubojstva, veličao stradanja Palestinaca, prikazivao oružje, granate, Hitlerove svastike itd.. izgleda ne odustaje od svoje paranoje i bezumlja te idalje poziva na rat, ubijanja itd., a dokaz tome je današnja njegova objava na X profilu.

Ključno pitanje je kojih se ne dotiče nitko od režimskih medija, kao ni ostalih kvazi neovisnih medija, jeste- kada se analizira njegovo djelovanje u BiH, koji je prije svega ratnik iza tastature, te vrbovatelj svakog iole bitnog političara, koja je njegova stvarna uloga, misija. Je li njegova uloga gospodarstvenika u otetom i poklonjenom Aluminiju, njegova misija i cilj njegovog prisustva u BiH, ili je nešto sasvim drugo u pitanju. Sve njegove objave preko društvenih mreža, pa i ovaj događaj u Istočnom Sarajevu, te osnivanje lažne gospodarske komore, bacaju veliku sjenu i sumnju – tko je u stvari Amir Gross Kabiri i šta on radi u BiH.

Činjenica jeste da je „ON“ ratnik koji se krije iza tastature ne obitava u BiH, već u Cnoj Gori gdje je kupio mnogo imovine, krije se, strogo je čuvana osoba, pa u zadnje vrijeme izgleda traži političku podršku službenog Zagreba i Službene Banja Luke. Međutim, činjenica je da mu je core business, tj proizvodnja aluminija u rasulu, praktički na nuli, pa izgleda sa svojom mentoricom Peleg traži alibi i zaštitu da pridobije simpatije da ga se ne dira, mada istina je da se Kabirijevo carstvo koje je stvoreno na staklenim nogama, urušilo i praktički ne postoji. Ovo možemo definirati kao zadnje pokušaje i trzaje Moćnog Kabirija, a prije konačne propasti..

Na svom FB profilu, čovjek koji nije ni režimski, niti ičiji, već sam svoj slobodouman, a to je oporbenjak iz RSa, gosp Nebojša VUKANOVIĆ (VUKAN), objavio je gornji naslov.

„Dodik je ponovo pružio javnu podršku Izraelu i njihovom premijeru Benjanimu Netahanju, po čijem naređenju se svakodnevno bombarduje Gaza i strada veliki broj civila. To nije ljudski ni hrišćanski, jer stradaju nedužni.“

Zaključak je da je ovaj događaj naišao i na brijne osude u samoj RS.

Tražili smo na webu , ali nismo upratili da se Gross Kabiri oglasio sa riječima empatije, sućuti, ili date konkretne pomoći povodom nedavne povijesne elementarne prirodne nepogode koja je zadesila gradove sjeverne Hercegovine i Srednje Bosne. Međutim, očekivalo se od njega tj čovjeka takvog profila da se oglasi povodom ove prirodne tragedije koja je odnijela i ljudske živote, međutim dokazali smo nebrojeno puta da je njegov profil lažan, kao što je lažan njegov integritet kao i namjere prema svima nama.

A sada s druge strane gledano, priznavši da je cionista, sva njegova dosadašnja radikalna nacionalistička istupanja su bili i dokaz da se mogao predvidjeti ovaj korak, a to je organizacija ovog događaja negdje u BiH, pa makar i u Istočnom Sarajevu, kojim Kabiri dokazuje da ne odustaje od svojih stavova i ponašanja koji nemaju plodno tlo – ne bar ovdje u BiH. Međutim on ne odustaje.

Moramo podsjetiti na činjenice:

-Aluminij industries doo, Kabirijeva firma je u vlasništvu Panamske kompanije

-Kabiri tu firmu kiti i obavija izraelskim zastavama, a ne Panamskim

-Tu firmu koja je registrirana kao d.o.o. u BiH predstavlja kao dio neke grupacije M.T.A. iz Izraela, koja nema nikakvih dodirnih vlasničkih veza sa bilo kojom firmom ili grupacijom u Izraelu

-Kabiri i Veleposlanica Galit Peleg čitaj tročlano udruženje /građana/ iz Mostara, kojem su nadjenuli naziv „Udruženje Gospodarska Komora države Izrael u BiH“, predstavljaju kao stvarnu Gospodarsku komoru, a dokaz je i organizacija ovog Eventa u Istočnom Sarajevu, mada račune i troškove organizacije eventa podmiruje ne Udruženje Gospodarska komora već Aluminij industries doo

-Amir G Kabiri samoprozvani filantrop, industrijalac, kulturnjak, ponosni cionista, ratnik iza tastature , “borac protiv antisemitizma u BiH, predsjednik židovske općine Mostar -danas skupljač otpada – …itd , nekada omiljeni “gospodarstvenik” i spasitelj fabrike Aluminij vrlo je poznat u svojoj državi Izrael radi slučaja u FK “Hapoel” i poznat s firmom Supermatist Group LTD Izrael za koju u izraelskom registru stoji upozorenje da krši zakone / rizična za poslovanje, danas u BiH s izmišljenom grupacijom nazvanoj po dedi M/ansur/T/amir/ A /braham/ Group Ltd Izrael, po BiH se paradira sa potplaćenim veleposlanicima, političarima svoje države, u koju ne smije kročiti zbog sudskih sporova i financijskih afera čiji sudski epilozi su u tijeku.

-Sve laž nad laži, prevara nad prevarom, pa eto ne netko, već mnogi nasjednu i prihvate to kao normalno.

-Tako i Dodik vjerujući da je organizator eventa stvarna a ne lažna gospodarska komora, jedva skupi nešto malo publike da pogledaju stradanja nevinih cca 1200 žrtava, a bez da se postavi pitanje šta je sa onih 41.000 žrtava na drugoj strani od kojih je 17.000 djece i žena.

                                             PROTOKOL SIONSKIH MUDRACA

Moramo se osvrnuti na kontraverznu knjigu koja nosiv naziv iz gornjeg naslova, nastala u Rusiji početkom 20 st, a sadržaj knjjige je toliko jak, težak, opasan, da su mnogi povjesničari, stručnjaci pa čak i sud u Bernu navedenu knjigu proglasili antisemitskom i krivotvorinom, Međutim, prethodnih 100 godina, a i danas svijet živi život onako kako je opisan u samoj knjizi, a na svakom po na osob je da zaključi.

Powered By EmbedPress

Navedeni protokoli u vidu knjige pojavili su se u Rusiji prije više od 100 godina, točnije 1905. godine. Izazvali su veliku reakciju. Oni su danas aktualniji nego ikada jer sve ono što je u ovim dokumentima zapisano, danas se ostvarilo. Sva manipulacija ljudima danas, zapisana pred minimalno sto godina danas je vidljiva i to je ono što ovim dokumentima daje iznimnu važnost u današnjim vremenima. Premda se u prošlosti u nekoliko navrata, pokušalo implicirati preko mainstreama kako su ovi dokumenti krivotvorina, svatko tko danas pročita novine i osvrne se oko sebe vidjet će da je u ovim dokumentima osvanula istina koju se pokušava zataškati.

“Protokoli sionskih mudraca” je izvještaj s 24. sjednice koje su se 1897. godine održale u Baselu u vrijeme cionističkog kongresa. Na tim su sjednicama cionisti koji se nazivaju Židovima, a to nisu, i masoni planirali uništenje Katoličke crkve i nacionalnih država, te stvaranje svjetske države pod cionističko masonskom vlašću. Bez obzira što su u njima Židovi implicirani kao glavni nosioci ove zavjere, čini se da su ovi dokumenti djelo tajnog društva koje se zove iluminat i ili Bratstvo Zmije. Zbog toga se ovaj dokument danas često naziva i – Iluminat i Protokoli.

SAMO JEDAN ODLOMAK TJ PROTOKOL IZ NAVEDENE KNJIGE KOJI ZORNO OSLIKAVA PONAŠANJE I POLITIČKO DJELOVANJE NAŠEG AKTERA, TJ AMIR GROSS KABIRIJA

Citat iz Knjige:

Židovsko-masonska načela, sila i licemjerstvo

Naše načelo jest sila i licemjerstvo. Samo sila u politici pobjeđuje, osobito ako se krije pod sposobnostima, koje su nužne državnicima. Sila mora biti načelo, lukavstvo i licemjerstvo pravilo svake vlade, koja neće da se odriče svoje vlasti pred novom silom. Ovo je zlo jedino sredstvo da se dođe do dobra. Stoga ne smijemo odbiti upotrebu korupcije, varanja i izdajstva, kad nam mogu poslužiti, da dođemo do svoje svrhe. U politici se treba znati dočepati tuđega vlasništva, da se postigne podložnost i vlast.

Fadil ne može jer je u zatvoru, ali može Nikšić. Premijeru, na potezu si!!!!

Analitičko/istraživački tim portala OTPOR.Media

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.