Petak, 18 listopada, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

KRENULA PRAVDANJA: Potpredsjednik Vlade RH pokupio koronavirus iako je cijepljen DVA puta

Potpredsjednik Vlade Boris Milošević tijekom jutra imao je blažu temperaturu i druge simptome bolesti COVID-19 te se odluči testirati na prisutnost koronavirusa. Nalaz je pozitivan, izvijestili su iz Vlade.

-Potpredsjednik Vlade Milošević osjeća se dobro te ima blaže simptome bolesti. Ostat će u izolaciji i obavljati svoje dužnosti od kuće te će slijediti sve upute liječnika i epidemiologa.

S obzirom da se Boris Milošević, kao i drugi članovi Vlade, prethodno cijepio protiv bolesti COVID-19, naglašavamo kako je poznato da nijedno od cjepiva ne štiti 100% od mogućnosti zaraze, pa tako ni u slučaju cijepljenja protiv bolesti COVID-19 te je u vrlo rijetkim i malobrojnim slučajevima utvrđena prisutnost COVID-19 i kod ljudi koji su već primili cjepivo.

To ne umanjuje povjerenje i važnost cijepljenja kao ključnog alata u borbi protiv pandemije koronavirusa, uzimajući u obzir da sva odobrena cjepiva temeljem mišljenja EMA-e i struke štite od težih oblika i ishoda bolesti. – navodi se u priopćenju.

OTPOR.Media

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.