Subota, 19 listopada, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Brina poklonila, JKP Čistoća omogućilo građanima Širokog Brijega besplatnu praonu vozila!

Rekao sam im kako ću ih “manje prozivati”, ali zauzvrat da se potrude svoj posao pošteno i da valja odraditi s onim sredstvima koja su im data, a ne da pola u džepove strpaju i prikažu kako su sve odradili po propisima i transparentno!

Naravno, zahvaljujući mom obećanju prema njima i njihovom odgovoru kako će tako i biti. Ovaj članak ćemo lijepo i napisati, pa me slobodno možete prozivati da sam od njih “kupljen”, a samo što sam na tomboli “Plave noći” od svojih posljednjih 10 KM u novčaniku kupio dvije tombole i u inat svim “parešama” koji su tu večer kupili po nekoliko desetina njih, ja uzeo samo dvije (koliko sam mogao za te pare) i dobio glavnu nagradu, mobitel (neki) koji ima odličnu kameru da sada s njim mogu bilježiti nove loše i lijepe trenutke s kojima se često susrećem i cjelokupnoj javnosti prezentiram.

Sada isto ovom prilikom prezentirat ćemo jedan od ljepših trenutaka u Širokom Brijegu kada kiša padne.

Naime, brojni građani Širokog Brijega nisu ni svjesni koliko imaju stručnu i sposobnu vlast koja bira izvođače radova, a koji u zahvalu uvijek naprave i dodatne atrakcije, i to besplatno, a na čemu im trebamo biti zahvalni.

Jedan od najboljih, ako ne i najbolji izvođač radova u regiji, a i šire, je tvrtka “KTM-Brina” iz Posušja koja je dobila posao vrijedan nekoliko stotki tisuća KM-ića kako bi asfaltirani dionicu ceste od zaobilaznice do restorana „Venecija“.

Naravno, posao je vrhunski odrađen i asfalt osim što je i dalje crn od asfaltiranja brojim građanima često za vrijeme kišnih razdoblja priušti mogućnost da besplatno operu svoja vozila, a usput i nekoga od prolaznika. Samo vozači trebaju malo pripaziti da kojim slučajem ne nalete na izbočene šahtove jer onda im ne gine “pranje” od strane automehaničara. No, to je mala sitnica koliko znači auto oprati potpuno besplatno!

Da, zaboravio sam kazati kako me je igrom slučaja na toj “Plavoj noć” upravo direktor te firme “izvukao” za glavnu nagradu, i da mi je sve to sumnjivo, ali eto, mobitel i dalje dobro bilježi, pa tako da sam s njim zabilježio te prekrasne trenutke, besplatnog pranja vozila.

Ovom prilikom ću zamoliti i JKP Čistoću Široki Brijeg da nemaju potrebe čisti šahtove i odvode prije kiša jer njihovi sugrađani doista uživaju u ovim trenucima “brčkanja” sa svojim četverokotačnim ljubimcima.

Kako je bilo lijepo ovog petka brojnim vozačima, nakon što je pala malo obilnija kiša, i kako su uživali, pogledajte u nastavku:

Mili Marušić / OTPOR.Media

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.