Ponedjeljak, 28 listopada, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Na božićni prijem Dragana Čovića došli prijatelji iz RS-a, poveli i Fadila, a Tonči Huljić im sviro

Milorad Dodik, Željka Cvijanović te Fadil Novalić, samo su neka od imena bosanskohercegovačke političke scene koja su stigla na božićni prijem predsjednika HDZ-a BiH Dragana Čovića.

Naime, Čović je političku kremu u večernjim satima ugostio u Hrvatskom domu Herceg Stjepana Kosače.

On je gost dočekao u pratnji supruge, a bilo je za očekivati ​​kako će na Čovićev prijem stići brojna imena kako iz političkog tako i javnog života BiH.

U Hrvatskom domu herceg Stjepana Kosače stigli su i predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, predsjedavajući Vijeća ministara BiH Zoran Tegeltija, mostarsko-duvanjski biskup i trajni upravitelj Trebinjsko-mrkanski mons. Petar Palić, muftija mostarski Salem Dedović, veleposlanik Hrvatske u BiH Ivan Sabolić, veleposlanica Republike Austrije Ulrike Hartmann, veleposlanik Narodne Republike Kine Ji Ping…

Za okupljene je tradicionalno pripremljen zabavni program, a jedna od zvijezdi večeri bio je i hrvatski glazbenik Tonči Huljić.

Priljev gostiju na Čovićevom prijemu izazvao je blagi prometni kolač u gradu pa su tako limeni ljubimci uzvanika stvorili gužvu na mostarskim prometnicama.

U jednom trenutku u kružnom toku na Rondou promet bio je gotovo potpuno zaustavljen što je razljutilo nestrpljive vozače koji su se sasvim slučajno našli u sred ‘službene gužve’.

Bljesak.info

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.