Srijeda, 23 listopada, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Sudar školskog autobusa i osobnog vozila u Širokom Brijegu, jedna osoba ozlijeđena

Večeras oko 19.00 sati na regionalnoj cesti R-425, Mokro – Brig, na području Mostarskog polja u Širokom Brijegu došlo je do izravnog sudara školskog autobusa s osobnim vozilom, pri čemu je jedna osoba iz osobnog vozila zadobila ozljede, sad zasad nepoznatog stupnja, te je vozilom Doma zdravlja Širokom Brijeg brzom intervencijom prebačena na daljnje zbrinjavanje.

Neslužbene informacije do kojih je došao portal OTPOR.Media kažu kako se osobno vozilo zaustavilo na prometnici, a školski autobus koji mu je prilazio ususret udario u zadnji kraj.

Kako smo doznali, sreća je što u tom trenutku nije bilo djece u autobusu koji je pretrpio također vidljiva oštećenja, tako da je izbjegnuta i veća nesreća. S obzirom na to kako nismo mogli dobiti više informacija o samom događaju, pričekat ćemo službeno priopćenje MUP-a ŽZH koji bi se tijekom sutrašnjeg dana trebali oglasiti po ovoj prometnoj nesreći.

Za vrijeme očevida od strane PU Široki Brijeg, prometnica je bila zatvorena kako bi se utvrdili razlozi kako je došlo do ove prometne nesreće.

Mili Marušić / OTPOR.Media

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.