Petak, 20 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Glasnogovornik Čovićevog HDZ-a preuzeo rukovodstvo Turističke zajednice HNŽ-a

Dugogodišnji glasnogovornik HDZ-a BiH i voditelj stranačkog ureda Dragana Čovića za odnose s javnošću, Anđelko Maslać je preuzeo rukovodstvo Turističke zajednice Hercegovačko-neretvanske županije, zamjenjujući dugogodišnjeg direktora Andriju Krešića.

Funkciju vršitelja dužnosti direktora Turističke zajednice HNŽ Maslać je preuzeo 15. veljače, nakon što mu je tu poziciju povjerilo Vijeće TZ HNŽ zbog Krešićevog odlaska u mirovinu.

Iz Turističke zajednice HNŽ su za Klix.ba pojasnili da Krešiću mandat istekao i produžavan nekoliko puta te da više nije mogao obnašati tu funkciju.

Ističu da je Maslać imenovan za vršitelja dužnosti do završetka procedure za imenovanje novog direktora, koji će, kako je kazano, biti biran puten natječajne procedure i u skladu sa zakonom.

HDZ-ov glasnogovornik je prilikom preuzimanja dužnosti kazao Feni kako će jedan od ključnih prioriteta njegovoga rada biti jačanje suradnje s lokalnim zajednicama, poduzetnicima i svim sudionicima turističkog sektora.

Podsjetimo da je Anđelko Maslać u svibnju 2014. godine na sjednici Predsjedništva HDZ-a BiH na čelu sa Draganom Čovićem, imenovan za glasnogovornika i voditelja Ureda za informiranje te stranke, nakon što je preminuo njegov prethodnik Mišo Relota.

Klix.ba

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.