Petak, 20 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Odvjetnik domara iz PU Grude demantira da mu je klijent neki “King Kong” iu njegovo ime tvrdi da izmišljamo!

Nećemo previše pisati o našem članku koji odvjetnik gospodina Stanka Vukoje pokušava demantirati, au kojem smo, između ostalog, spomenuli kako sada sjedi uz najviši policijski vrh MUP-a ŽZH, HNŽ i HBŽ. Ti isti “vrhovi” su ga donedavno “ganjali”, a sada s njima, kao domar u PU Grude, sjedi za istim stolom na desetoj godišnjici i skupštini International Police Association (IPA) ŽZH, velike međunarodne policijske udruge. A što se mnogima među njima nije svidjelo.

https://otpor.media/?p=427

Drago nam je što su on i odvjetničko društvo prepoznali rad portala OTPOR.Media, što nam je uistinu laska, zahvaljujemo im se na tome. Naravno, prepoznali su nas jer znaju da ne objavljujemo lako informacije bez barem malo, ili čak više, dokaza. Te dokaze obično čuvamo za ovakve demantije.

Powered By EmbedPress

Ako je navedeni gospodin zbog nas dobio psihofizičke probleme nakon izlaska članka, ovim putem mu se javno ispričavamo i želimo brz oporavak. Međutim, članak nećemo ukloniti i pozivamo ga da ne nastavlja s prijetnjama prema nama jer ako zatreba imamo još mnogo materijala, ne samo o “Pedrima” nego i “pederima”.

S poštovanjem,

Marija Tavelić
urednica portala OTPOR.Media

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.