Srijeda, 18 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Zdenko Ćorić: Ovo što rade pojedinci PU Široki Brijeg je sramota. Vrijeme je da reagiramo, jer ovo vodi u propast

Dragi Širokobriježani dobre volje,

Ja sam Zdenko Ćorić, sin pokojnog Ivana i Filomene Ćorić. Uz svu dobru volju, ne mogu a da ne reagiram na članak o premlaćivanju naše djeca od strane PU Široki Brijeg, objavljenog na portalu OTPOR.Media, koji se osvrće na moj problem legalizacije kuće bez ikakve naknade.

Nisam iznenađen komentarima koji prate ovu situaciju, s obzirom na borbu koju vodim već pet godina s institucijama Širokog Brijega i tzv. policijom Širokog Brijega. Upozoravam na problem maltretiranja, provokacija, te laži koje se iznose na račun moje 83-godišnje majke. Osim toga, suočavamo se s prijetnjama smrću, ubijanjem i klanjem na mom kućnom pragu od strane “rodbine” i njihova sina koji je uz to završio kriminalistiku, sutra će provoditi zakon, dok sam ja bio pritvoren, a mojoj staroj majci, onemogućeno je pravo na dostojanstvo. Držali su je u pritvoru sedam sati, a mene jedanaest sati, a sve je to kulminiralo prije mjesec dana.

Prije deset dana došlo je do novih provokacija, kad sam započeo radove na kući. Na njihov poziv, osam policajaca ušlo je na moj posjed bez ikakvog naloga. Vrijeme je da reagiramo, jer ovo vodi u propast.

Da sam ja sin i unuk te “svoje rodbine” ovo mi se vjerojatno ne bi događalo. No, na svu sreću nisam, ja sam sin Ivana i Filomene Ćorić, i na to sam ponosan. Tko je uz mene, neka se javi. Bez obzira na meritum stvari, ja sam uz dečke. Prva puška Širokog Brijega. Ljudi, došlo je naše vrijeme. Duga je ruka Božja.

Zdenko Ćorić
građanin Širokog Brijega

1 KOMENTAR

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.