Petak, 27 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Na sudskom slučaju Branimira Bradvice iz Ljubuškog, sud je potvrdio da živimo u državi moćnika, državi korupcije, državi gdje te kadija tuži – kadija sudi

Dana 16. 08.2024. g objavili smo prilog pod naslovom: „U zmajevu gnijezdu” i raljama nemilosrdnog administrativnog sustava grada“, gdje smo prikazali kako se udružio cjelokupni administrativni sustav Grada Ljubuškog, Županije, protiv malog, poštenog, skromnog čovjeka, koji je bez političke pozadine, a koji je desetljećima sa svojom obitelji i svojih 10 prstiju vrijedno, marljivo radio i stvarao.

U svojoj trećoj životnoj dobi Branimir Bradvica iz Ljubuškog, koji je tema ovog priloga, umjesto da uživa u blagodatima života kojeg su on i njegova obitelj stvorili, doživio je slom, nevjericu, patnju, doživio je situaciju da su se svi administrativni aparati, općine, Županije , Države, sručili na njega, na njegovu obitelj, a da je to istina dokazuje i korumpirana sudska vlast u Ljubuškom, tj konkretno sutkinja JELENA GAVRAN, koja je donijela sudsko Rješenje koje u naravi znači a kako bi ga svi shvatili pojednostavit ćemo ga:

Činjenica je gosp Bradvica da Vi posjedujete poslovnu nekretninu na lokaciji vodopada Koćuša, te da je ta nekretnina vaše vlasništvo. Činjenica je gosp. Bradvica da pokušavate već mjesecima da istjerate nelegalnog zaposjedatelja vaše imovine, kojem je 01.06. 2024. istekao Ugovor o najmu. Činjenica je da taj sada nelegalni zaposjedatelj vaše imovine koju koristi kao restoran samo za sebe i za svoju korist ne želi izaći iz vašeg prostora, te želi što duže da ostane tj godinama i to besplatno, a da vas zavlači po sudovima.

OTPOR.Media u posjedu je kompletne presude

Činjenica je gosp Bradvica da ne postoji niti jedan relevantan dokaz kojim taj nelegalni zaposjedatelj koji se zove Zdenko Džajić, ima pravo ili ostvaruje pravo da može ostati u vašoj imovini, pa čak ni tužba koju je podnio protiv Vas o nekim navodnim ulaganjima evo preko 5 mjeseci ista nije dopunjena nikakvim dokazima da su izvršena bilo kakva ulaganja od strane njega u taj objekt, a i da jesu ista se ne smiju priznati, jer ugovorom o najmu je definirano da ako vi niste dali suglasnost za ulaganja ista se ne priznaju.

Činjenica je gosp Bradvica da ne postoji nikakva prepreka, a ni dokaz sa suprotne strane da Sud Vama ne dozvoli da uđete u posjed svoje nekretnine, činjenica je da ste Vi sve dokazali da ovaj Sud može i treba da donese jedino Rješenje ili Odluku da se predmetna nekretnina vraća vama u posjed , te da nelegalni zaposjedatelj mora da napusti prostorije koje koristi bez pravnog osnova, te uzimajući u obzir da sam Ja Jelena Gavran sutkinja, te da imam pravo tumačiti činjenice kako Ja želim, donosim Rješenje kojim se Vama gosp Bradvica odbija mjera osiguranja da uđete u posjed svoje nekretnine, jer je takva odluka u skladu sa mojim osobnim ili ličnim interesom, kao i višim političkim interesom.

Na gornji način smo pojasnili kakvu Odluku tj Rješenje je donijela sutkinja Jelena Gavran, a da bi još bilo jasnije malo ćemo to metaforički još približiti da svaki čitatelj shvati:

Zamislite da osoba Marko Marković iznajmi cca 200-300 m2 najatraktivnijeg poslovnog prostora u centru Mostara (stari Grad) , ili Sarajeva (Ferhadija), ili Zagreba (Ilica) ili Beograda (Knez Mihajlova), a ugovor je pravno i zakonski sklopljen na 8 g. Vi kao vlasnik nekretnine 6 mjeseci ranije prije isteka ugovora , a sve sukladno Ugovoru izvjestite najmoprimca da ne želite produžiti najam, te zatražite na datum isteka najma da se prostor oslobodi i da najmoprimac preda ključeve.

E sada kvaka je u tome što je poslovni prostor tvornica para, pa najmoprimac Marko Marković ne želi da izađe iz poslovnog prostora te skuje plan. Pošto je Marko Marković, kroz tih 8 godina pogodovao za sitne ili krupne interese brojnim političarima, gradskim dužnosnicima, inspektorima, tužiteljima sucima, policajcima- mreža je stvorena i za sve te Marko Marković je „good guy“. Marko Marković – nije on pametan toliko da se toga sjeti, već svi ti korumpirani oko njega savjetuju ga, čak prije isteka roka najma: Podigni tužbu protiv vlasnika nekretnine i traži milione za isplatu štete zbog ulaganja u objekt, i sudski procesi će trajati 5-7-10 godina, a ti ćeš svo to vrijeme biti besplatno u objektu, nećeš najamnine plaćati, sve će se osigurati da i sudovi rade za tvoju korist a ne za korist vlasnika nekretnine. Pa tako Marko, u ovom našem slučaju to je Zdenko Džajić i uradi, te skupa sa svim koruptivnim institucijama u Ljubuškom, policijom, sudstvom, Marko tj Zdenko Džajić dokazaše da u malom hrvatskom, katoličkom gradiću Ljubuškom u kojem nema čovjeka pa ni suca da nedjeljom ne ode na misu ili se bar jednom u danu pomoli i prekriži, ali kada su u pitanju interesi tj samo oni osobni, dokazaše da pravo i zakoni ne postoje, pa čak ne postoji niti neprikosnoveno pravo na vlastitu imovinu.

Tako mi Hrvati ne samo Ljubuškog, već svugdje gdje nas ima štujemo i ljubimo Boga, te otvoreno i jasni i glasno pokazujemo da : „Hrvat je Hrvatu najveći vuk“.

Ne znamo tko je ta sutkinja Jelena Gavran, ali ovaj članak ne pišemo na pamet, ne bez pravnih sagledavanja činjenica ovog predmeta kao i Rješenja br. 63 0 P 049280 24 MO od 23.09.2024. g kojeg je donijela sutkinja Jelena Gavran u kojem je rekla: neka Zdenko Džajić bez ugovora o najmu koristi idalje restoran Koćuša koji je poslovna nekretnina u vlasništvu Branimira Bradvice, te ne dopuštam da se navedena nekretnina mjerom osiguranja vrati gosp Bradvici u posjed i korištenje, te je rekla neka tužbeni zahtjev ide svojim tijekom, a tužbeni zahtjev može trajati i 5 godina ili više…

Na ovaj način je sutkinja Gavran (CRNA) omogućila Džajiću da u tom prostoru (Tvornici para) zaradi stotine tisuća KM dobiti kroz godine naprijed do okončanja sudskog spora, a definitivno sutkinja Gavran je časno obranila svoj lični ili osobni interes, osnovano sumnjamo na korupciju.

Da je riječ ovdje o dubokoj državi i dubokoj korupciji, dubokim istragama otkrili smo da brojni političari i institucije Ljubuškog, političari Županije, političari na vodećim federalnim i državnim nivoima su bliski Zdenku Džajiću, jer su mnogi od njih česti i redoviti gosti njegovog restorana koji danas tj od 01.06.2024. posluje nezakonito, nelegalno jer je navedeni poslovni prostor nasilno okupiran, a u njemu se obavlja gospodarska djelatnost.

OTPOR.Media u posjedu je kompletne presude

Sutkinja Gavran je imala petlju pa je pogazila sve zakone Ustav i konvenciju o ljudskim pravima te je ustala lupila sudački pečat i rekla ovim pečatom:

JA SUTKINJA JELENA GAVRAN PONIŠTAVAM POSTOJANJE ČLANA 1 PROTOKOLA 1 EVROPSKE KONVENCIJE O LJUDSKIM PRAVIMA KOJI KAŽE:

„1. Svako fizičko i pravno lice ima pravo na neometano uživanje svoje imovine. Niko ne može biti lišen svoje imovine, osim u javnom interesu i pod uvjetima predviđenim zakonom i općim načelima međunarodnog prava.

PONIŠTAVAM SVE ZAKONE DRŽAVE, USTAV DRŽAVE- na žalost to je i uradila

Da bi vam čitateljima ovaj primjer bio još jasniji, razmišljamo, analiziramo, te ne možemo u praksi naći sličan primjer da ste vlasnik jednog od najatraktivnijih poslovnih objekata u državi jer vodopadi Koćuša i razvijena restoranska djelatnost na istima danas to doista i jesu, te doživite da vam praktički, a to je sada činjenica i istina netko uzurpira taj objekt, ništa vam ne plaća, u tom objektu zarađuje mjesečno desetine tisuća maraka, te sud presudi u korist toga lopova i kaže ne smijete ga dirati neka ga u vašem objektu, a svi znamo da će se kroz redovne parnične postupke županijski sud očitovati pravorijekom možda 3-5 godina, jer je dokazano da visoka korupcija u ovom predmetu ima zadnju riječ .

Ovo je nečuven primjer bezobraznosti, bahatosti, te neskrivene korupcije svih nivoa vlasti, prije svega mislimo na sudsku vlast.

Sutkinja Jelena Gavran je postavila temelje nove SUDSKE PRAKSE koju sutra mogu koristiti sve sudije u BiH. Ti temelji su temelji za stvaranje novih milionera, te ako ćemo imati veliki broj Jelena u sudovima, onda je to dokaz da vam ništa ne znači ako ste vlasnik neke imovine, jer ako koruptivna vlast odluči da oni trebaju imati isključivo i jedino korist od te imovine a ne Ti kao vlasnik, onda će tako oni i provesti.

Odgovor na pitanje – kako postati milijunaš – dala je sutkinja Gavran:

Iznajmite najatraktivnije nekretnine u državi, nekretnine koje mogu stvoriti mnogo novca (ekskluzivni restorani, hoteli, moteli, trgovine u prodajnim centrima). Najam napravite na 6-12 mjeseci, prije isteka najma tužite vlasnika.

To će vam osigurati da godinama dok tužba traje nećete plaćati niti najam niti režije, te samo na tome kroz 3-5 godina će vam ostati stotine tisuća maraka zarade. Da biste sve to ostvarili za vaš interes tako i svoj interes imat ćete na raspolaganju sudije – neke nove Jelene Gavran- koji će donositi odluke protiv vlasnika nekretnina, a isključivo za vašu i svoju korist. Vrlo brzo ćete tako postati milioneri.

Činjenica jeste da sudije mogu šta hoće, npr imali smo na žalost mogućnost ovih dana čitati da je poznati glumac osuđen samo jednu godinu dana zatvora kojeg može novčano otkupiti, a zbog teškog kaznenog djela bludničenja nad maloljetnikom. !!!!!SAMO GODINU DANA KAZNA!!!.

Da je Kazna bila i uvjetna nitko ne bi krivio suce, mada su suci i tužitelji najveća trulež ove države i sustava jer oni su produžena ruka naših političkih elita koji više od 30 g uspostavljaju sustav nepotizma, korupcije, utaljivanja, i svega što je protiv i Boga i protiv i zakona.

Sudac štiti institucionalni imunitet članka 87 zakona o VSTV-u, gdje je njihovo mišljenje, odluka itd neprikosnoveno te nitko nema pravo to propitivati.

Međutim uloga Jelene Gavran u ovom predmetu gdje dijete od 3 godine na prvu vidi tko je good a tko bad boy, će se itekako propitivati, jer dosta je bilo ropstva i strahovlada tzv. kvazi koruptivnih elita koje se kriju iza skuti stranaka i njenih elita.

Gospodo- odzvonilo je!!!!

U ovom članku pokazali smo vam primjer da sumnjivi sudac donosi Odluku i rješenje protiv imaoca tj vlasnika imovine gdje mu se ne dopušta pravo da svoju imovinu koristi i uživa, te se sudske odluke donose u korist prekršitelja zakona (čitaj kriminalaca) koji su mnogo miliji i pogodniji svim nivoima vlasti pa čak i sudskoj od običnih malih ljudi. U ovom primjeru mali čovjek, radnik, marljiv koji je cijeli svoj život radio stvarao, dogodilo se da je pogriješio – jer veliki Gavrani kao što je Jelena, pa i političari, policija, inspektori, gradska vlast – svi su suglasni da Ti Branimire Bradvica ne možeš imati nekretninu na takvoj lokaciji koja je tvornica para, jer svi mi moramo imati koristi od toga a to nam Džajić omogućuje. Gospodo to su činjenice.

Pravna i sve druge borbe protiv Džajića i ovakvih Jelena, nastavlja se ……

!!!POČIVALI U MIRU: USTAV, ZAKONI I EUROPSKA KONVENCIJA O LJUDSKIM PRAVIMA!!!

Marija Tavelić / OTPOR.Media

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.