Subota, 26 listopada, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Mučni detalji zločina u Gorici! Što su to pokušavali zataškati pojedinci PU Grude?

Zoran Soldo, Vinko Perić, Silvio Bogut i ekipa bliska njima cijelo vrijeme se trudila da se zataškaju svi detalji vezani za zločin u Gorici!

Vrijeme ide ali istina ne ostaje u zaboravu nego dan po dan izlazi na vidjelo. Najveći problem gore navedene ekipe je što su većinu svog radnog vremena provodili ili još uvijek provode po lokalnim kafanama, radi se o osobama kojima je definitivno potrebna stručna pomoć.

Nakon što je ubojica Jozo Jasak napravio svoj krvavi pohod, na mjesto zločina u Goricu došla su dva vozila Hitne pomoći Grude! U jednom vozilu u Dom zdravlja Grude dovezen je pok. Velimir Bušić a drugo vozilo Hitne pomoći u Grude se vratilo potpuno prazno!

U tim trenutcima Mate Grizelj nalazio se u teškom stanju, pogođen osam puta iz puške kalašnjikov, a grupa pijanaca iz tzv. Pu Grude pogubila se u vremenu i prostoru!

Po naredbi dr. Zdravke Erkapić, Slavena Šutala i Mate Vukoje događa se bolesno, neobjašnjivo ponižavanje žrtve zločina!

Policijski službenici Ivan Leko iz mjesta Ledinac, Općina Grude i Miroslav Mihaljević zv. Mija, iz mjesta Studenci kod Ljubuškog sukladno naredbama svojih rukovodećih, izbacuju Matu Grizelja iz vozila Hitne pomoći u bijelog Golfa V’ koji za svoje potrebe koristi krim policija iz tzv. PU Grude i na taj način ga odvoze u Dom zdravlja Grude!

Treba naglasiti činjenicu da vjerovatno najmanju odgovornost snose gore navedeni policajci Ivan Leko i Miroslav Mihaljević, budući da su izravno slušali naredbe svojih nadređenih!

Zdrav razum govori da su u svakom slučaju trebali odbiti takve bolesne naredbe, koje kako i sami dobro znaju dolaze od grupe podkapacitiranih uhljeba kojima nije strano malo dublje zaviriti u čašicu. To jednostavno nije način na koji se bilo tko odnosi prema žrtvama.

Rukovodeći kadar tzv. PU Grude iživljavao se nad žrtvama u Gorici.

Takav razvoj događaja ne treba čuditi budući da su u jako kratkom vremenu prije samog zločina, u lokalnom ugostiteljskom objektu pripadnici MUP-a napravili račun od 1200 KM’ konzumirajući alkohol i janjetinu a navedeni račun platila je Općina Grude.

Dr. Zdravka Erkapić i sadašnji ravnatelj Doma zdravlja Grude, Jerko Brzica koji je u vrijeme zločina bio član upravnog vijeća Doma zdravlja, nisu imali odgovore na pitanja zašto je žrtva izbačena iz vozila Hitne pomoći u policijsko vozilo, da bi se to isto vozilo Hitne pomoći u Dom zdravlja Grude vratilo prazno!

Za razliku od žrtava ubojica Jozo Jasak je dobio svu navodno potrebnu pomoć, sanirane su mu ozljede i navodno zbog njegove sigurnosti je prebačen u PU Grude!

Sve navedeno ukazuje na činjenicu kakve poremećene osobe rade u pojedinim službama u Općini Grude!

Kao da sve navedeno nije dovoljno mučno i žalosno, nađe se pojedinac da pred okupljenim novinarima izjavi kako je sve u noći zločina od strane tzv. PU Grude bilo profesionalno!

Marin Grizelj / OTPOR.Media

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.