Utorak, 15 listopada, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Suspendiran policajac iz Širokog Brijega koji je mislio da će ga značka štiti!

Suspendiran je policajac iz Širokog Brijega koji je u nedjelju sudjelovao u napadu na mladića Eduarda Bokšića, koji je sinoć sve detalje napada ispričao za naš portal. Isti policajac prijavljen je da je sudjelovao u napadu na mladiće iz Širokog Brijega za Veliku Gospu.

“Policijskom službeniku policijske postaje Široki Brijeg M. Ć. uručeno je rješenje o privremenoj suspenziji, kojim se on privremeno udaljava sa zadataka i zadaća policijskih službi. Protiv istoga je pokrenut interni postupak”, potvrdila je za Istina.media Mila Ćavar, glasnogovornica MUP-a ZHŽ.

Istraga po pitanju napada koji se odigrao u Posušju, ali i prijavi o sudjelovanju u premlaćivanju u Širokom Brijegu se vodi.

Podsjetimo, policija je ranije priopćila, a to nam je potvrdila i žrtva napada da je u sitnim noćnim satima na području Posušja napadnut Eduard Bokšić od strane dvojice muškaraca, od čega je jedan policajac.

Kao što je već spomenuto, isti policajac je sudjelovao u nedavnom premlaćivanju trojice mladića od strane više policijskih službenika u prostorijama PU Širokom Brijegu, o čemu je portal OTPOR.Media prvi izvijestio uz detalje tog događaja.

OTPOR.Media

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.