Kabiri bježi iz BiH- spašava svoje bogatstvo

PRO Oglas

Nekada je ne tako davno gosp Amir Gross Kabiri znao reći i objaviti u medijima: „ Ovo je velika operacija koju radim sa političarima. Dobar sam sa svim političkim opcijama“. Zaista tako je to i bilo, ali što bi rekli: „Ono što se rđavo nasadi- ne bi duga vijeka“. Tako je i expiration date došao Kabiriju, već davno, ali on to sam dugo vremena nije htio i želio da prizna sam sebi, ali nakon današnjeg čina, izgleda da se i Kabiri konačno pogledao u ogledalo, i shvatio onu Rojsovu: Ko je jamio, jamio“, te je bolje da bježi dok još nije kasno.

Kabiri zna, rečeno mu je, to je i doživio, a to je da je otpisan od strane ne jedne nego svih politika. Otpisan znači „GOTOV“. Kabiri zna, jer je infiltriran u sve političke , obavještajne i druge krugove u F BiH i državi, te kada vidi da se najveće glave u državi hapse iz dana u dan, mnogi su već u pritvoru ili zatvoru, te je lako zbrojiti dva i dva, a to je da ni Pelegica, a ni Netanyahu neće mu moći pomoći niti izbrisati ne-djela koja je počinio i ostavio trag istih u F BiH, a uz pomoć tkđ. velikih glava i glavešina u Državi, te se 30.04.2024 zadao u zbijeg iznoseći svo svoje bogatstvo iz Države.

Prošle godine točnije 22.06. 2023 Kabiri koji se predstavljao lažno kao predsjednik Gospodarske Komore države Izrael, na tom događaju te njegova moralna i politička mecena veleposlanica Galit Peleg, u Sarajevu na naznačeni datum pozvali su svu političku svitu i elitu u BiH da proslave 75 rođendan države Izrael. Na žalost Kabirija gradonačelnica Sarajeva gđa Karić, mu je zabranila korištenje zgrade Vijećnice, jer je spor nastao oko slika i sadržaja kojima bi se Vijećnica taj dan projekcijama označila, te je slavlje rođendana Izraela prebačeno na drugu lokaciju, a pri tom je gosp Kabiri izjavio:

https://www.vecernji.ba/vijesti/kabiri-s-ponosom-cestitao-dan-neovisnosti-izraela-nakon-sto-je-benjamina-karic-uvrijedila-zidove-1689664

“Nitko ne može spriječiti Židovsku državu da ponosno podigne svoju zastavu. Sretan 75. Dan neovisnosti mom voljenom Izraelu. Dogodine će se naša zastava ponovo podići.”

Na Kabirijevu žalost, ispalo je da je loš prognozer, da je bio 100% u krivu, te je ispalo da je po tko zna koji put 100% vjerovao u sebe , te po tko zna koji put ponovo pogriješio.

76. rođendan države Izrael je tu, na pragu, točnije 14.05.2024. g, međutim, uslijed teških političkih okršaja Kabirija sa Gradonačelnicom Karić, te sa brojnim bošnjačkim političarima, te poruke Čovića da je otpisan i od Hrvatske politike, te bačen sam na vjetrometinu slobodnog tržišta kao i svi gospodarski subjekti u Državi, izgleda da se Kabiri na tom slobodnom tržištu ne zna snaći bez „Majke Galit Peleg, te Majke- F BiH političara“. Šta to znači, pa znači da mu je cijeli projekt bio „fake“ , laž i obmana. Kabiri na slobodnom tržištu ne funkcionira, ne opstaje, u slobodnom je padu, propada, a bezuvjetno mu je i prioritetno bitno da ima političare uz sebe. To je nekada i imao i svi su mu jeli iz ruke.

  Sve upućuje na to da je Kabiri „danas“ prihvatio poraz, kapitulirao, nije podigao zastavu ove godine niti u Mostaru niti u Sarajevu, kako je najavljivao da će podići za 76 rođendan Izraela, te je našao novu državu i destinaciju gdje će proslaviti taj rođendan države Izrael- kao ponosni židov i cionista.

  Tako je ovog ponedjeljka iz Kruga Aluminija d.d. izašlo tj krenula su 4 šlepera sa policijskom pratnjom natovarena umjetničkim blagom Fondacije MTA koje je Kabiri direktor u Izraelu, a riječ je o cca 106 umjetničkih slika, balerina od umjetnika (Degas), te mnogobrojne figurice koje je lani izlagao na sajmu.. Destinacija je Republika Htrvatska- Zagreb- Klovićevi Dvori.

  Iz slike pozivnice, vidljivo je da na datum 14.05.2024. g u Klovićevim Dvorima Veleposlanstvo države Izrael u RH, te Amir Gross Kabiri kao predsjednik MTA Fndacije Izrael, organiziraju izložbu i proslavu dana državnosti države Izrael.

  Pretpostavili smo i zaključili da je Amir Gross Kabiri, shvatio i zaključio da su mu dani odbrojani u BiH, te je sav svoj opus svojih umjetničkih djela sa 4 šlepera prevezao u Hrvatsku, a čisto sumnjamo da će se djela koja su stavljena u 4 šlepera sva izložiti u Klovićevim Dvorima. Osnovana sumnja je da je Kabiri svo svoje blago iznio trajno iz BiH. Vratimo se par godina unatrag, gdje je većina tih djela bila u njegovoj fondaciji u Izraelu, ali zbog stanja ovrhe nad cjelokupnom imovinom Kabirija, ta djela koja su bila kolateral po financijskim kreditima Kabirija u propalim poslovima, prenio je u BiH, misleći da je BiH sigurna luka. Sa tim umjetničkim djelima Kabiri se ogriješio o Izraelske zakone, jer je djela sakrio u Mostar, a zbog djela sa kojima se ogriješio o zakone F BiH i BiH, Kabiri je svjestan svega, te danas obiteljsko blago, tj nasljeđe od djeda Mansura Tamira Abrahama, sklanja ponovo u drugu državu.

  Definitivno kao što smo naveli Kabirijevu infiltriranost u sve krugove i pore F BiH društva „maca mu je šapnula“ da skloni blago i možda da se i on sakrije, jer nisu daleko dani kada će Kabiri vjerojatno biti priveden, a za sva djela koja imaju prefiks kaznena- davno smo ih pobrojavali, navodili i dokazivali.

  Činjenica je da Kabirijevo poslovanje, evo punih 16-17 mjeseci ide silaznom putanjom, proizvodnja više ne radi nego radi. Iz same njegove firme dolaze informacije da su financijski izvještaji frizirani te da je trebao prikazati gubitak, a prikazao je dobit od 2,7 mil KM. Druga dva poduzeća npr Le club de social doo i Mt Abraham group Mostar doo za dvije god su sumarno ostvarili cca 2,7 mil KM gubitka. Problem Kabiri ima i sa kupcima i sa dobavljačima, a obveze su mu enormno porasle, te su svi najavljivani projekti ulaganja bili isprazna priča i bajka, te je neminovan bankrot Kabirijevog biznisa u Mostaru. To dokazuje i današnji bijeg šleperima iznosa imovine, jer da je u pitanju posudba slika Klovićevim dvorima, dostatan bi bio samo jedan šleper kao prevozno sredstvo za slike, a ne 4 šlepera.

  Temeljem stotina i tisuća, izjava, komentara, mailova koje dobivamo Mi, a koji su i prisutni u F BiH javnosti, medijima, portalima, te temeljem izjava svih relevantnih političara u F BiH, i to onih najvećih u Bošnjaka i Hrvata, valjda je i Kabiri shvatio, da više nije poželjan u BiH, da nema šta ovdje tražiti, te mu je bolje da sam ode, već da završi u Vojkovićima. (Kabiri zna šta su Vojkovići).

  Neka je Bog na pomoći i Republici Hrvatskoj i Klovićevim dvorima……..

  Istraživački tim portala OTPOR.Media

  SLUČAJ: Amir Gross Kabiri

  Komentiraj

  Unesite svoj komentar!
  Ovdje unesite svoje ime

  SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

  POSLJEDNJE OBJAVLJENO

  Protected by Security by CleanTalk