STIGAO JE I TAJ DAN! – HDZ-ovci se u Širokom Brijegu javno raspadoše i rasprodaše!

PRO Oglas

Nakon tri desetljeća laži, prevara i manipulacija u političkoj areni, HDZ BiH konačno je došao do točke raskola koju su sami stvorili svojim neobuzdanim pohlepama. I što je najzanimljivije, epicentar ovog političkog potresa nalazi se upravo u mjestu gdje je sve i počelo – Širokom Brijegu.

Dojučerašnja “braća” koja su zajedno svaki tjedan kačili vijence gdje su stigli, i jedan drugom tapšali po ramenu tražeći izlike za nerad i dane koje će proglasiti neradnim, kako dodatno ništa ne bi radili, dosadila su jedan drugome jer nisu imali protiv koga se više “boriti” u političkom cirkusu.

Sve je krenulo zbog “jedne divne crne žene” koja je svojim šarmom i političkim vještinama zavela neke ključne članove HDZ-a u Širokom Brijegu. No, umjesto da koriste tu moć za dobrobit zajednice, članovi stranke su se posljednje dvije godine počeli međusobno razdirati, svaki želeći što veći dio plijena za sebe.

Obični narod već se odavno razbježao po Europi, a ono malo što je ostalo na ovim prostorima već je postalo imuno na sve političke afere i kriminal u režiji HDZ-a u Širokom Brijegu. Skoro pa da će ljudi s drugih kontinenata uskoro naseliti ove krajeve prije nego što se išta promijeni, a kad shvate gdje su stigli, već će imati većinskim glasovima i svog gradonačelnika!

Prije par dana, aktualna, tj. jedna “struja” unutar HDZ-a je kandidirala svog favorita, bacajući ga u “žrvanj” političke borbe. Druga “struja” iste stranke priprema svog kandidata, koji će se navodno predstaviti kao neovisan, ali ipak HDZ-ovac. Dok treća “struja”, koja u sebi nosi dodatne “brojeve”, kandidira skroz treću osobu. Ne isključuje se ni mogućnost da će se pojaviti i četvrti kandidat, čime će izbori postati prava politička cirkuska predstava gdje će samo oni međusobno glasati.

Ono što možemo očekivati je da će javnost sve više biti zatrpana “govnima”, više nego što izlazi iz gradske kanalizacije u rijeku Lišticu ili one čudnovate tekućine u Ugrovači koju ispušta firma FEAL a koju štite u gradskoj službi, jer su određeni kadrovi HDZ-a dobro napunili septičke jame svojim sranjima. A s obzirom na sve što smo dosad vidjeli, ne bi nas čudilo ni da se pojave nove političke stranke s motom: “Svaki glas za nas je kao da ste potpisali ugovor s đavlom – ali tko mari za detalje?”

Mili Marušić / OTPOR.Media

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO

Protected by Security by CleanTalk