BiH BOT: “Dečko ajde oladi – Amir Gross Kabiri želi da vlada, a vladati ovdje neće moći”

PRO Oglas

Dva dana je smišljao, “osluškivao javno mjenje”, mora da se konzultirao i onda se javio putem društvenih mreža, po tko zna koji put sa svojim riječima: “Ponosan što sam Židov i Izraelac” opet manipulirajući dijeleći sliku koja je u prilogu u objavi.

Ovaj tzv. “biznismen” ističe samo ono što NIJE bio problem – nije problem što je on Izraelac, a tek nije što je Židov /po vjerskoj opredeljenosti/”. PROBLEM JE ON SAM PRVO SEBI, PA ONDA I SVIMA OKO NJEGA. Probleme je sam kreirao!

SA VEZAMA KOJE SAM OVDJE RAZVIO, POKUŠAVAM UTJECATI I DATI STAV IZRAELA – Amir Gross Kabiri

Problem su njegovi STAVOVI, njegove veze s određenom politikom i pojedincima, njegove riječi, prijetnje, petljanja u unutrašnja pitanja, mediji kojima plaća da objavljuju njegove napisane tekstove, problem su njegove prijeteće i lažne objave, problem su njegova konkretna djela, kako u poslovanju tako i u “društvenoj zajednici”.

Problem je jer nije iskazao ni trunku poštovanja onima u čije je dvorište došao, po čijoj zemlji hoda. Problem je jer je mislio da je VELIKI /GROSS-e, da je najpametniji, da je iznad.

Problem je jer je /u/mislio da su ovdje svi na prodaju, vjerojatno polazeći od sebe i one najbliže sebi!

Problem je jer se najmanje bavi onim na osnovu čega ovdje biti može. PROBLEM JE JER ON ŽELI DA VLADA, A VLADATI NE MOŽE.

Njega, STRANCA I BIZNISMENA KOJI JE U BIH STIGAO /Op. pobjegao iz Izraela/ S 5.000,00 KM slagali su oni koji su ga uvjerili da VLADAROM MOŽE BITI.

Ne žele ga ni svi BiH Židovi /osim možda ona dva brata iz Doboja/, ni svi BiH Hrvati osim onih koji sami sebe prozvaše “liderima svih”, ni BiH Bošnjaci, osim onih sitnih jadnih prodanih duša koji bi za koju “novčanu” potporu i rođenu majku prodali, ne vole ga ni svi BiH Srbi, osim onih što im Sajber akademija za njihove ciljeve treba, ni oni svi /preo/ ostali od ostalih.

NJEGA NE VOLE LJUDI. Kako možeš “VOLITI” osobu koja znamo šta je sve objavljivala putem DRUŠTVENIH MREŽA. Laž mu je skoro sve i prošlost, i investicije, i uspjesi, i sposobnost, i hrabrost, i patritizam, i ratovanje, i privredna komora, i umjetnine, i namjere, i pozicija.. itd …. On je slika i prilika patološki CRNOG narciste.

TOLIKO GA JE STRAH DA JE PERFIDNO PLANIRAO POVRATAK U SARAJEVO

Toliko ga je “STRAH” da je ožujka 2024 govorio /Op. mislim platio da objave/ za izraelski list Maariv gdje je rekao da “”Ovdje živi pod prijetnjama”/Op. opet krajnje manipulatorski, ne reče zašto, da je on upravo uzrok tih tzv. “virtualnih” prijetnji/, ali kako njega te tzv. prijetnje ne sputavaju jer je “Dužnost je svakog Židova na svijetu da djeluje za Izrael i da svima pokaže da se ono kroz šta su prošli u holokaustu neće ponoviti”, pa od svega, Gradonačelnici Sarajeva priprema “holokaust”.

Ostatak laži možete pročitati na linku https://www-maariv-co-il.translate.goog/…/Article

On vjeruje da je potrebno uzvratiti i pokazati da Židovi nisu pokorni. – Amire Veliki Kabiri NI MI NISMO POKORNI pa ti je jedno preostalo da mrziš i da sanjaš kako si “teorirističko” Sarajevo i SARAJLIJE zasuo fosfornim bombama kao one žene, djecu, stare, sve one nevine duše koje nazivaš/te “teroristi” iz Gaze.

-da ispunjava svoju dužnost i djeluje za Izrael?

ili

-industrijom aluminijuma?

Vaš BiH BOT u iščekivanju reakcije “njegove” ekselencije Galit Peleg

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO