VIDEO: Obračun u Skupštini ŽZH – Hoće li Vlada ŽZH pokleknuti na Čovićevo proglašenje neradnog dana

PRO Oglas

Diktator koji sebe smatra najvećim Hrvatom u povijesti hrvatstva, aktualni predsjednik HDZ-a BiH i predsjednik nevladine organizacije HNS BiH, Dragan Čović, samoinicijativno je iznio svoj autokratski stav o tome da će u BiH biti neradni dan na dan održavanja parlamentarnih izbora u Hrvatskoj. Na taj način želi pogodovati svom stranačkom kolegi Andreju Plenkoviću, vjerujući da će Hrvati u BiH glasati za njega i za odabrane Čovićeve ljude koji će sjediti u Saboru RH, ne obavljajući nikakav posao, dok će primati izdašne plaće na teret hrvatskih poreznih obveznika.

Osobno ne podržavam ni Plenkovićevu ni Milanoviću “struju” jer smatram da su oboje problematične, ali bit će zanimljivo vidjeti hoće li i kako drug Dragan Čović imati utjecaja na Vladu ŽZH te njihovu odluku da taj dan izbora proglase neradnim. Time će pokazati jesu li uistinu na strani građana te županije ili će pokleknuti pred naređenjima diktatora Dragana Čovića, slijedeći njegove upute o tome što trebaju činiti.

Odluka o proglasu neradnog dana bila je tema i na 14. redovnoj sjednici Skupštine ŽZH, a čini se da donošenje te odluke neće biti jednostavno. Predsjednik Vlade ŽZH, Predrag Čović, donekle je iznio svoj stav i mišljenje ali stavlja sve karte na ministre, ističući pri tome štetnost takve odluke druga Dragana za funkcioniranje privatnog i javnog sektora.

Mili Marušić / OTPOR.Media

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO