Širokobriježani gostuju kod suparnika u borbi za nastup u Europi. Ni jednim neće biti lako!

PRO Oglas

Momčad NK Široki Brijeg u nedjelju u 19 sati na Gradskom stadionu u Banja Luci očekuje derbi 27. kola m:tel Premijer lige BiH protiv zahuktalog FK Borac Banja Luka.

Naime, momčad iz Platonove ovu utakmicu dočekuje s osam pobjeda u nizu, dok naša momčad ne zna za pobjedu u posljednje tri utakmice.

-Treba biti optimističan pred ovaj derbi. Mi jesmo u krizi rezultata, ali naše prezentacije me drže pozitivnim. Nitko nas nije nadigrao. Igramo dobro, a ne osvajamo bodove, izjavio je trener Toni Karačić na konferenciji za novinare.

U derbiju u Banja Luci očekuje hrabru igru i veliku borbu svoje momčadi za bod(ove) protiv izravnog konkurenta u vrhu.

-Igramo protiv izravnih suparnika u borbi za nastup u Europi. Koliko je teško nama, tako će biti i njima. Zapravo, bit će borba do samoga kraja. Očekuje nas teška utakmica, ali idemo se potući i pokazati naš karakter, dodao je Karačić.

I kapetan Bože Musa ističe kako je svaka sljedeća utakmica od velikoga značaja.

-Ne možemo biti zadovoljni jednim bodom iz posljednje tri utakmice. Momčad dobro radi i motiva sigurno neće nedostajati. Imali smo zajedničke razgovore. Znamo da nas očekuje neugodan i motiviran suparnik, ali isto tako znamo da do kraja nema laganih utakmica. Spremni smo za borbu, istaknuo je Musa.

Na pitanje novinara kapetan se osvrnuo i na nekadašnjeg dugogodišnjeg kapetana Dine Ćorića koji će prvi put nastupiti protiv momčadi s Pecare.

  • O Dini ne treba trošiti riječi. On je dijete našega kluba i njegove kvalitete su nam poznate. Ipak, Borac nije samo Dino Ćorić, imaju dosta kvalitetnih pojedinaca, ali možemo s njima igrati i nadigravati se, dodao je Musa.

Za derbi u Banja Luci ne konkuriraju kartonirani Zvonimir Begić i Tomislav Čuljak te ozlijeđeni Teo Herceg pa će sigurno biti promjena u momčadi.

-Imamo još dva treninga. Istina, nemamo veliku širinu, ali nije nam takva situacija prvi put. Svi momci izgaraju na treninzima i spremni su odgovoriti na naše zadatke. Borac cijenimo, ali ih se ne bojimo, poručio je Karačić.

Nedjeljni derbi sudit će Adis Mulahasanović iz Sarajeva, a isti izravno prenosi Arena Sport TV.

NK Široki Brijeg

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO