VIDEO: Građani Širokog Brijega od ranog jutra potpisuju peticiju za uklanjanje kioska iz školskog dvorišta

PRO Oglas

Kao što smo i najavili, ispred Druge osnovne škole u Širokom Brijegu organizirano je potpisivanje peticije za uklanjanje montažnog objekta (kioska) iz kruga školskog dvorišta.

Razlog ovom potezu roditelja i građana Širokog Brijega je nedavni događaj koji se dogodio na samom ulazu u školu, gdje su ozlijeđene dvije djevojčice nakon što se na njih prevrnuo frižider za piće koji je bio nestručno postavljen na pješački trotoar ispred spomenutog kioska, a o čemu smo već izvijestili.

Veliki broj građana i roditelja Širokog Brijega od ranog jutra stali su na trenutak i svojim potpisom dali podršku ovoj inicijativi koja je dugo godina “gorući problem”, tj. i prije nego je navedeni kiosk postavljen u školsko dvorište dok je ranije bio na samom autobusnom stajalištu, a koji je kasnije premješten na sadašnju lokaciju jer izgleda čelni ljudi Grada nisu znali što će s njime napraviti nego ga smjestili u školsko dvorište.

FOTO: Mili Marušić

A nadstrešnica koja je tražena već od davno kako bi se postavila na autobusno stajališta kako djeca ne bi kisnula izgleda još nije ni u planu da se postavi, pa tako da ovim putem ponovno skrećemo im pozornost da se pozabave i ovim ako im je stalo do naše djece!

No, vratimo se peticiji koja je u ovom slučaju pokazala kako u Širokom Brijegu još postoje građani koji su spremni svojim glasom “suprotstaviti” se brojnim nelogičnim odlukama pojedinaca u gradskim službama.

Broj potpisnika peticije ćemo objaviti kada akcija završi, a sada pogledate našu reportažu i što su nam sve kazali naši sugovornici.

Mili Marušić / OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO