9 znakova koji razlikuju flert od pristojnosti

PRO Oglas

Ponekad je teško procijeniti je li netko zainteresiran ili je samo ljubazniji nego smo navikli.

Iz prve je zapamtio vaše ime. Baš kao i imena svih američkih predsjednika, novog broja telefona koji je jučer dobio i dugog vica koji je čuo prošli tjedan. Naprosto ima odlično pamćenje.

Odmah vam odgovara na sms poruke. Da je zapaljen, pričekao bi barem deset minuta jer bi se trudio djelovati cool. Odgovara odmah jer ne promišlja što će vam napisati, niti vas želi držati u neizvjesnosti.

Otvara vam vrata i pridržava kaput. Mama ga je tako odgojila. Isto će napraviti i za kolegicu s faksa i susjedu s kata i vašu baku.

Pozvao vas je k sebi na vikendicu. Vas i još desetero ljudi s kojima ide na predavanja.

Dao vam je kompliment na račun izgleda. Okej, kraj vas su bile i dvije prijateljice s kojima ste došli u diskoteku. “Cure, baš te zgodne” i nije nešto za što se možete “uhvatiti” kao izraz njegove posebne naklonosti.

Povjerio vam je neku svoju tajnu, nešto čega ga je inače sram ili zbog čega se u prošlosti osjećao loše. Zainteresirani muškarac u početku uvijek pokušava ostaviti dojam cool snažnog frajera jer pokušava impresionirati. Slabiju stranu će prije otkriti prijateljima. I curama koje doživljava kao prijateljice.

Dok ste šetali vas je dodirnuo. Kako? Je li vas nježno obujmio oko struka ili vas je prijateljski potapšao po ramenu.

Upoznao vas je s roditeljima. Kako su vas gledali, dugo i sa zanimanjem ili kratko i nezainteresirano? Da mu se sviđate i da im je to rekao, njegova bi vas mama dobrano odmjerila od glave do pete.

Pitao vas je bi li krenuli s njim na tečaj plesa. Okej, možda mu se sviđate. A možda želi usavršiti tango kako bi impresionirao neku drugu.

Cosmopolitan.hr

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO