ČESTITAMO RAMZES! – Ramo Isak motivacijskim govorom otvorio kvalifikacije za Europsko prvenstvo u plesu u Austriji

PRO Oglas

Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak danas je prigodnim motivacijskim govorom otvorio kvalifikacije za Europsko prvenstvo u plesu koje će se održati u Austriji u svibnju 2024. godine. Današnje kvalifikacije održavaju se u Zenici u organizaciji Plesne akademije „VICTORY“ iz Zenice.

Ministar Isak je svečano otvorio cjelokupno natjecanje i kvalifikacije uz prigodan motivacijski govor kojim je nastojao da podrži svu djecu i omladinu koji svoje slobodno vrijeme koriste na način da se bave sportskim aktivnostima u ovom slučaju plesom.

Natjecateljima je poželio puno uspjeha, da postignu što bolje rezultate i da u što boljem svijetlu predstave državu Bosnu i Hercegovinu, a roditeljima je čestitao na podršci koju pružaju svojoj djeci.

„Sport pomaže djeci i mladima da se nauče disciplini, odgovornosti, te kvalitetnom raspoređivanju vlastitog vremena što će im koristiti u budućnosti, a pogotovo danas kada su djeca izložena različitim sadržajima na društvenim mrežama od kojih je većina nasilnog karaktera. Stoga smatram da Bosni i Hercegovini treba što više ovakvih događaja ukoliko želimo da stvorimo sigurnije okruženje za našu djecu i omladinu“, poručio je ministar Isak.

OTPOR.Media

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO