Chambery u posljednjim minutama slomio otpor Izviđača

PRO Oglas

U susretu 4. kola EHF Europske lige aktualni rukometni prvak BiH Izviđač Agram je poražen od Chamberyja u gostima rezultatom 30:34 (13:16).

Izviđač je bolje otvorio susret i vodio sa 1:0, 2:1, 3:2 i 4:3. Nakon toga domaći prave seriju od 4:0 i odlaze na 7:4. Izviđač golovima Kovača i Dželilovića smanjuje na 7:6. Na isteku 22. minute Chahmbery je vodio sa 13:8, a do kraja poluvremena Izviđač je smanjio zaostatak na tri gola (13:16).

I početak drugog dijela je pripao Izviđaču, koji poluvrijeme otvara s 6:2 i dolazi do novog vodstva u susretu. Pavlović je u 36. minuti pogodio za 19:18 u korist bh. prvaka. Uzvraća Chambery i odlazi na 24:21 na 15 minuta do kraja. Nije se Izviđač predavao, nego je u 53. minuti golom Šimića došao na zaostatak od jednog gola (27:28). Na 30:28 za Chambery Izviđač je imao dvije kontre, ali je prvi put lopta završila na stativi, a drugi put su domaći presjekli napad bh. prvaka i domaći su vrlo brzo otišli na 32:28. Bilo je četiri minute do kraja.

U preostalom vremenu obje ekipe su postigle po dva gola za konačnih 34:30 u korist francuske ekipe.

Najučinkovitiji kod “Skauta” bio je Edvin Dželilović s osam pogodaka, a Ivano Pavlović dodao je šest dok je Diano Ćeško pogađao pet puta. Aldin Alihodžić je kod Izviđača sakupio sedam obrana. Kod pobjedničke ekipe je Benjamin Richert postigao sedam pogodaka. Reprezentativac BiH Harun Hodžić je na vratima Chamberyja imao devet obrana i to u prvom poluvremenu.

Na kraju treba čestitati igračima i stručnom stožeru Izviđača na vrlo hrabro odigranoj utakmici.

Iks-portal.info

Vaš komentar

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO

Protected by Security by CleanTalk