Grljevčani organizirali donatorsku večer kako bi realizacija projekta izgradnje puta Vitina – Široki Brijeg bila što uspješnija

PRO Oglas

Kako bi realizacija projekta izgradnje puta Vitina – Široki Brijeg bila što uspješnija, Grljevčani su sinoć u hotelu Bigeste organizirali donatorsku večer pod nazivom „Zaboravljeni putevi Grljevića“. Sva prikupljena sredstva idu za izgradnju puta koji će omogućiti bolju povezanost tog prekrasnog područja. Prva faza asfaltiranja, koja se proteže od Vuletića do Špirića, uskoro će biti završena. Ovo je samo jedna stepenica prema ostvarenju njihove vizije, a druga faza očekuje se već tijekom ovog ljeta.

Grad Ljubuški i Zapadnohercegovačka županija prepoznali su važnost ovog projekta i pružili podršku udrugi Grljevići – Put nade koja je organizator donatorske večeri. Financijska sredstva će omogućit izgradnju druge faze, koja će povezati dio radova iz prve faze s raskrsnicom „Špirića kuća“ i u Grljevićima tzv. kultni – STOP, na ukupnoj dužini od 1750 metara“.

U fotogaleriji pogledajte kakva je atmosfera vladala na večeri kojim su Grljevčani još jednom dokazali kako je zajedništvo njihov najveći adut.

Iks-portal.info

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO