HRVATIN TOMAŠEVIĆ: “Portali prosvijetlite nas, donesite nam priče na zaslone…”

PRO Oglas

Doista, jako je žalosno za: Kristinu- Ivu – Zorana – Marina – Moniku – Šehu – Maria i Josipa, bušeći im gume – da se pokuša zamračiti zaslon na portalu Hercegovina.info! Hulje po zvanju, koje buše gume po gradu, dobili su zapovid: sve što se javno glasa otpremite u mrak i tišinu! Nećeš huljo po zvanju, prigodni čuvaru gradoždera, tipična kukavico koja paradira uz kićene stožernike, praćeni klicanjem i odobravanjem iz središnjice!

Moje kazivanje temelji se na bojazni da bi tekstovi s portala, zbilja, mogli postati značajni u oblikovanju javnog mišljenja u društvu – zajednici! Donose nam priče kući, na zaslone računara – laptopa, mobilnih aparata, a sve s porukom: budite otvoreni, ovo je zajednička borba! Ne mogu ni zamisliti, ma samo da vidim tu sliku, da svi čestiti ljudi počnu ushićeno odobravati kad se objavi – nagovijesti: da je taj i taj hulja i lopov, vrijedan ničega i ništa, taj -nadolazeći gigant nacionalne misli, koji se rodio zarad interesa hrvatskog naroda i odveo ga u nestajanje. Stoga Vas pitam: da li bi objave na portalima mogle postati temeljem nove političko – društvene paradigme? A, zašto da ne! Neka budu temelj za analizu ponašanja pojedinaca, koji obnašaju razne izabrane – izvršne političke funkcije!

U namjeri da prosvijetlim biti ću jasniji! Kazivati ću Vam kako portali: Hercegovina.info, OTPOR.Media s Širokog, ima ih još – u svakom pogledu značajnim dijelom otkrivaju pravo stanje političke korupcije, nego ijedna policijsko – istražno – pravosudna institucija!

Uvjerili ste se mnogo puta – otvarajući njihove stranice, kako njihove objave – slike vrijede na milijune i milijune riječi! Naime, da bi se upotpunila slika – ustvrdilo činjenično stanje, objavljuju se autentični dokumenti što jest potvrda o nezakonitom postupanju! Stoga, svaki Vaš lajk utipkan na portale, biti će share – kao podsticaj na: hrabrost – spremnost – volju da se uključimo zajedničkoj borbi! Kad kažem portali – na samo Mega-Media u čiju moć oprosta se uzdam, ne samo navedeni, nego i mnogi drugi, pružaju Vam mogućnost širine kako bi, ipak, vidjeli koliku štetu izazivaju hulje! Ne samo one koje buše gume! Na portalima saznajemo ono što bi hulje – da skrivečki urade spram naroda svog!

Fenomen portala kao medija, dostiže, otkrivajući nešto što bi, kad bi smo kliknuti na neku objavu, trebalo biti gotovo pa nemoguće saznati! Nema toga – izostavljeno je čak i u internim prepiskama u središnjici! To netko i nešto, ostalo bi duboko zakopano, po tračevima ustajalih dužnosničkih ureda. Neisprekidana je to koruptivna trakavica! Nema sumnje, scenaristički složena je u par stotina epizoda soup opere. Dakle, što portal tad poduzima: mora uzeti u obzir milijune riječi, koje šaptom izranjaju iz uhljedbenih usta, zavidnih stožernika jednih na druge. Objave obiluju slikama na kojima sva ta lica otkrivaju odnose unutar sadržaja korupcije! Pratitelji portala iščitavaju, iznimno iscrpno objavljene dokumente, koji, uzgred budi rečeno, su javno dostupni… Ali, eto u korist javnog dobra „nesdostupni“ su… ZNA SE tko ih sakriva!

Važno je da Vam ukažem na: sve što pristigne na portal – činjenice se analitički obrade i obuhvate, kako bi svaki detalj uspona i propadanja… Ne samo moralnog i duhovnog, nego i materijalnog i političkog, tisuća predmetnih karaktera, koje prepoznajete, kroz lica politike! Svi oni/ti predmetni, stoje na objavama i opisima… Portali uspijevaju u svemu tome! Prosvijetlite nas, tko radi protiv naroda i Boga, ima pravo biti HEADLINE!

Hrvatin Tomašević / OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO