HŠK Posušje – Ostavi trag za nove generacije

PRO Oglas

Još jedan hvale vrijedan projekt Kluba je postavljanje umjetne trave na pomoćnom terenu stadiona Mokri Dolac.

Glavni cilj Kluba je kvalitetna organizacija s posebnim naglaskom na školu nogometa koja broji preko 350 djece, kojoj je potrebno osigurati adekvatne uvjete za bavljenje športom. Ova zavidna brojka djece u našoj školi, ulijeva nadu da će naše Posušje i dalje biti mala sredina ogromnog športskog potencijala! Stoga je nakon okončanja projekta novih svlačionica i postavljanja reflektorske rasvjete, na red došao još jedan povijesni projekt, kojega Klub želi realizirati s Vama i pokloniti ga našim mladima. Cilj projekta „Ostavi trag za nove generacije!“, je izgradnja jednog od najsuvremenijih i najmodernijih nogometnih terena s umjetnom travom u BiH, koja će se prostirati na 6.930 m².

Na koji način mogu donirati za kvadrat/kvadrate trave?

Donirati se može uplatom na transakcijski račun (3382002264215973), devizni račun (IBAN:BA 393382004864213673; SWIFT: UNCRBA 22),putem PayPal-a, gotovinskom uplatom putem obrasca u prostorijama Kluba ili preuzimanjem obrasca na linku: https://ostavi-trag.hsk-posusje.com/#doniraj

Donacijom kvadrata trave Klub je osigurao prigodne poklone za donatore. Po završetku projekta „Ostavi trag za nove generacije“ imena svih donatora ostati će upisana u vječnosti s voljenim Klubom na ploči zahvale, koja će se nalaziti u krugu stadiona Mokri Dolac. Svaki donator će biti javno objavljen i na web stranici, preko koje će u svakom trenutku moći pronaći “svoj“ kvadrat. Donacija za jedan kvadrat iznosi 50 KM, a uplate će se svakodnevno ažurirati i objavljivati na službenoj web stranici, uključujući i donacije kroz obrasce.

KLUBU TRAVA, NAVIJAČIMA HVALA!

Posusje.net

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO