Javni poziv za raspodjelu sredstava za financiranje projekata iz oblasti kulture i sporta iz proračuna Grada Širokog Brijega za 2024. godinu

PRO Oglas

Na temelju članka 3. Odluke o kriterijima, načinu i postupku raspodjele proračunskih sredstava Grada Širokog Brijega iz Transfera za šport i kulturu („Službeni glasnik Grada Širokog Brijega“ broj: 3/21 ), Gradonačelnik raspisuje Javni poziv za raspodjelu sredstava za financiranje projekata iz oblasti kulture iz proračuna Grada Širokog Brijega za 2024. godinu.

Cjelokupni tekst Javnog poziva za raspodjelu sredstava za financiranje projekata iz oblasti kulture iz proračuna Grada Širokog Brijega za 2024. godinu pogledajte OVDJE.

Obrazac za prijavu možete preuzeti OVDJE.

Na temelju članka 3. Odluke o kriterijima, načinu i postupku raspodjele proračunskih sredstava Grada Širokog Brijega iz Transfera za šport i kulturu („Službeni glasnik Grada Širokog Brijega“ broj: 3/21 ), Gradonačelnik raspisuje Javni poziv za raspodjelu sredstava za financiranje projekata iz oblasti športa iz proračuna Grada Širokog Brijega za 2024. godinu.

Cjelokupni tekst Javnog poziva za raspodjelu sredstava za financiranje projekata iz oblasti športa iz proračuna Grada Širokog Brijega za 2024. godinu pogledajte OVDJE.

Obrazac za prijavu možete preuzeti OVDJE.

Grad Široki Brijeg

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO