Kamion koji je trebao prevoziti boje i lakove skrivao luksuzni BMW

PRO Oglas

Carinski službenici u Srbiji su se nedavno suočili s izazovom kada su, tijekom pregleda kamiona koji je prema dokumentaciji trebao prevoziti sirovine za proizvodnju boja i lakova, umjesto očekivane robe pronašli luksuzni automobil marke BMW. Ovaj neočekivani pokušaj krijumčarenja dogodio se prošli četvrtak u Gornjem Milanovcu.

BMW, koje nije imalo registarske oznake, bio je pažljivo skriven pod ceradom unutar kamiona. Vjerojatno je korišten viličar kako bi se vozilo sigurno smjestilo unutar teretnog prostora. Ovaj slučaj predstavlja samo jedan u nizu pokušaja neočekivanih krijumčarenja, s obzirom na učestalost ilegalnih aktivnosti na državnim granicama.

Nedavno, na graničnom prijelazu Bartovci, dogodilo se još jedno značajno otkriće. Luksuzni automobil Porsche Panamera 4s, čija je vrijednost premašila 77.000 eura, zaustavljen je s inozemnim registarskim oznakama. Upravljao ga je državljanin Srbije koji nije bio registrirani vlasnik vozila. Budući da nije posjedovao boravišnu ni radnu vizu, što je nužno za upravljanje vozilom s inozemnim registracijama, automobil je zadržan dok se razjašnjavaju okolnosti ovog slučaja.

Carinski službenici i granična policija konstantno se angažiraju u sprečavanju krijumčarenja različite robe preko granica, suočavajući se s izazovima raznovrsnih pokušaja nelegalnih aktivnosti. Ova dva nedavna slučaja predstavljaju samo dio njihovih napora u očuvanju sigurnosti na državnim granicama.

Automobili.hr

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO