Košarkaši Široki proglašeni novim prvacima BiH “bez ispaljene šuta” u završnici prvenstva!

PRO Oglas

Košarkaši Širokog proglašeni su novim prvacima BiH u najčudnijoj završnici prvenstva ikad.

Oni su to postali nakon što se nijedna od preostale tri momčadi završnice nije pojavila na Final Fouru u Širokom Brijegu. Prvo se nije odigrao susret između Borca i Sparsa predviđen u 17 sati, a potom se nisu pojavili ni košarkaši Igokee na drugom susretu predviđenom u 20 sati, gdje je na teren izašao jedini preostali protivnik HKK Široki.

Propozicije su bile jasne i Široki je postao novi prvak BiH, ukupno 11. put u svojoj povijesti.

Ostaje gorak i među navijačima i svim članovima kluba s Pecare, ali i među svim ljubiteljima košarke u BiH što su pojedini klubovi zamislili da je njihova važnost veća od košarke i propisa.

Širokom je bilo u interesu da se završnica prvenstva odigra i da pokuša izboriti treće mjesto koje vodi u Drugu ABA ligu, ali sigurno da nitko u redovima Širokobriježana neće biti presretan što svoj rezultat nisu izborili u sportskom nadmetanju na terenu.

Ostaje za vidjeti hoće li se u Savezu držati riječi i izbaciti navedena tri kluba u niži rang natjecanja i za iduću sezonu oformiti bolji sustav natjecanja koji nitko neće imati pravo dovoditi u pitanje na vrlo bezobrazan način da se zbog tobože neke premorenosti ne mogu odigrati još dvije utakmice.

Jabuka.tv

POSLJEDNJE OBJAVLJENO

PRO Oglas