Mbappe odbio najveći transfer i ugovor u povijesti nogometa

PRO Oglas

AL Hilal je za Kyliana Mbappea prije nekoliko dana službeno ponudio PSG-u 300 milijuna eura odštete, otkrio je tada Fabrizio Romano, najpouzdaniji izvor s tržišta. Kasnije tijekom dana objavio je da je PSG prihvatio ponudu. To je najviša ponuda za nekog igrača u povijesti.

Iznos je senzacionalan i zato što je toliko visok usprkos tome što Mbappe ima još samo 11 mjeseci ugovora s PSG-om te bez obzira na to što se zna da želi otići iz Pariza. Saudijski klub tako je debelo nadmašio dosadašnji rekord od 222 milijuna eura. Toliko je prije šest godina PSG ponudio Barceloni za Neymara. Ipak, Mbappe je, objavio je Romano, odbio bilo kakve pregovore sa Saudijcima.

Odbio je najveću ponudu u povijesti nogometa

A mogao je Francuz zaraditi ogroman novac. Ovako je Romano pisao o ponudi kada je prvi put vijest izbila u javnost. “Još nisu počeli pregovori između Mbappea i Al Hilala. Za sada pregovaraju PSG i Al Hilal o modalitetu isplate 300 milijuna eura odštete, koju je ponudio saudijski, a prihvatio francuski klub. Al Hilal mu nudi 200 milijuna eura neto godišnje plaće”, objavio je tada Romano pa dodao:

“To može dosegnuti spomenuti paket od 700 milijuna eura samo ako su u njega uključeni komercijalni ugovori. Primjerice, oni koji bi 100 posto prava od imidža ostavili Mbappeu.”

Index.hr

Vaš komentar

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO

Protected by Security by CleanTalk