NK Osijek povukao svoga braniča Stjepana Radeljića s posudbe u NK Široki Brijeg

PRO Oglas

NK Osijek iskoristio je ugovornu klauzulu i povukao svoga braniča Stjepana Radeljića s posudbe u NK Široki Brijeg.

-Došao je kraj našeg rastanka nakon prelijepih godinu dana. Želim se zahvaliti stručnom stožeru na čelu s Tonijem Karačićem jer su me, slobodno se može reći, digli iz mrtvih i dali mi priliku zaigrati za jedan od najboljih klubova u BiH. Također, želim se zahvaliti upravi i svim ljudima u klubu na svemu. Ipak, najveća zahvala ide mojim suigračima bez kojih do ovoga ne bi došlo. Bila mi je čast dijeliti svlačionicu s ovim momcima koji su postali moja druga obitelj, kazao je 23-godišnji branič čiji će odlazak biti veliki hendikep za momčad s Pecare.

Stjepan Radeljić je odigrao ukupno 20 utakmica u dresu Širokog Brijega, postigao dva pogotka i upisao dvije asistencije, a najveća mu je žal što nikada nije zaigrao pred navijačima na Pecari.

  • Jedina žal koja ostaje je ta što nikada nisam zaigrao pred punom Pecarom, jer znam kakvi su navijači Širokog Brijega i znam koliko obožavaju svoj klub i grad. Dragi navijači, nastavite bodriti svoj omiljeni klub i na kraju sezone zajednički proslavite ulazak Širokog Brijega u Europu. Želim vam svu sreću svijeta i znajte da sam vaš najvjerniji navijač, poručio je Radeljić.

Prema prvim neslužbenim informacijama, Stjepan Radeljić karijeru nastavlja u redovima najtrofejnijeg moldavskog kluba Sheriff Tiraspol.

Našem Radelji, koji je svojim igrama i zalaganjem vrlo brzo pobrao simpatije i postao ljubimac navijača, zahvaljujemo na svemu učinjenom u “plavo-bijelom” dresu i želimo mu sve najbolje u nastavku karijere.

NK Široki Brijeg

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO