Nove zgrada na Trnu – Poziv građanima Širokog Brijega na raspravu oko izgradnje

PRO Oglas

Služba za prostorno uređenje i zaštitu okoliša Grada Širokog Brijega, rješavajući po zahtjevu gospodarskog društva „PBR“ d.o.o. Široki Brijeg u postupku izdavanja građevne dozvole za parcelaciju i izgradnju višestambenog objekta u Širokom Brijegu, temeljem članka 69. stavak 1. Zakona o upravnom postupku (“Sl. novine Federacije BiH”, br. 2/98 i 48/99) vrši:

Pozivaju se svi zainteresirani građani da dana 26.3.2024.godine (utorak) u 9;00 sati, dođu u prostorije Grada Širokog Brijega, prvi kat, Gradska vijećnica, radi sudjelovanja na usmenoj raspravi u postupku izdavanja lokacijske dozvole za parcelaciju zemljišta označenog kao k.č. 666/1, 670/3, 667 sve k.o. Trn i dio k.č. 669 i 631/1 sve k.o. Trn i izgradnju višestambenog objekta na zemljištu označenom kao k.č. 667 k.o. Trn i dio k.č. 631/1 i 669 sve k.o. Trn, u mjestu Trn, grad Široki Brijeg, po zahtjevu gospodarskog društva „PBR“ d.o.o. Široki Brijeg.

Također Vas obavještavamo da možete izvršiti uvid u spis dotičnog predmeta, svakim radnim danom u vremenskom periodu od 8,00 do 9,30 sati, u prostorijama Službe za prostorno uređenje i zaštitu okoliša Grada Širokog Brijega.

Grad Široki Brijeg

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO