Obavijest za vlasnike stanova u zgradama kolektivnog stanovanja na području katastarske općine Lištica

PRO Oglas

Obavještavaju se građani da je u tijeku javni poziv kojeg je raspisala Federalna uprava za geodetske i imovinsko pravne poslove, kojim se pozivaju nositelji stanarskih prava, vlasnici, korisnici stana ili poslovnog prostora u zgradama kolektivnog stanovanja na području katastarske općine Lištica da prijave izvođaču radova poduzeću Geobiro d.o.o. Konjic stan ili poslovni prostor u zgradi, na adresu Geobiro d.o.o. Konjic, Ul. Branilaca Šipa 18., 71 000 Sarajevo lil na telefon broj: 062 162 602.

Zadatak izvođača radova je da ukoliko nisu snimljene etažne jedinice u zgradama da iste snimi, te prikupljene podatke dostavi zemljišnim knjigama, a u konačnu svrhu sređivanja zemljišno-knjižnih stanja i uspostave jedinstvene evidencije na nekretninama.

Izvođenje navedenih radova provodi se u sklopu projekta Registracije nekretnina u kojem pored Federalna uprava za geodetske i imovinsko pravne poslove sudjeluje Grad Široki Brijeg i Općinski Sud Široki Brijeg a koji ima za cilj zamjenu/uspostavu zemljišnih knjiga za katastarske općine Lištica, Trn, Mokro, Dobrkovići i Mamići Gornji, čime će se građanima omogućiti jedinstvena evidencija na nekretninama.

Pozivaju se građani da sudjeluju u predmetnom projektu.

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO