Roditelji poznatog pjevača iz Gornjeg Graca, Dragan i Dragica Ćuže proslavili zlatni pir

PRO Oglas

Roditelji poznatog pjevača Ivana Ćuže proslavili su zlatni pir u restoranu kod Marinka u Gorancima.

Dragan i Dragica Ćuže rođeni su u Gornjem Gradcu 1951. godine. Pripadaju istoj generaciji, a imaju četvero djece. Sinovi su Ivan, Mirko-Miga i Ante, kćer je Ana. Imaju petero unučadi te jedno praunuče.

Večeru su im priredila djeca u Gorancima, a fotografije govore više od riječi.

Lijepe fotografije iz Goranaca su putokaz

Dragan i Dragica su vrijedna seoska obitelj, poznati zemljoradnici, koji su cijeli život do sada su u rodnom Gornjem Gradcu. Mučeći se i radeći da svojoj djeci osiguraju normalan život te da u njih usade vjeru i tradiciju u čemu su i uspjeli.

Dragan i Dragica danas drže 4 krave i preko 200 domaćih koka te proizvode i prodaju najpoznatiji domaći sir te ostale proizvode od mlijeka. Svi su na okupu, nitko nije napustio rodnu grudu i na tome su ponosni. Lijepe fotografije iz Goranaca su putokaz, da je Hercegovina idealno mjesto za život, za sve koji želi živjeti od svoga rada.

Dva sina žive s njima, a Ivan tek sto metara od njih.

Kćerka Ana se udala u isto selo za branitelja Predraga Kopilaša Pegu koji je prvi stao u obranu domovine i svoj ratni put prošao s Četvrtom splitskom brigadom. Danas žive u Splitu.

Zato ne treba nas čuditi zbog čega je Ivan Čuže i njegovi Sinovi Hercegovine toliko popularni. Oni gaje tradiciju i izvornost Hercegovine upravo kao što su ih naučili njihovi roditelji. Sve to promovira kroz pjesme koje su popularne u Hercegovini, Hrvatskoj i cijeloj dijaspori.

Ivan Ćuže je kako je i obećao prije Božića izdao novu pjesmu ,,Neću više” koja je posvećena posebno ljudima u dijaspori koji će Božić slaviti daleko od svoji rodni domova.

I tekst i glazbu za novu pjesmu je napisao Ivan Ćuže, a aranžman je radio Damir Parać iz Mostara.

Spot je sniman na vise lokacija, od Tomislavgrada, Kravica, Ljubuškog, dok su najbolji kadrovi snimani u konobi Mostarsko Blato. koja se nalazi na Ranču pokojnog Generala Miće Lasića.

Pjesma je jako dirljiva i već nakon prvog slušanje budi emocije kod mnogih, a posebno će dotaknuti sve naše ljude koji svoj kruh teško zarađuju daleko u tuđem svijetu.

Ivan Marinčić /Borak.tv

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO