Širokom Brijegu 3 nominacije na izboru Europskog sportaša godine

PRO Oglas

Europski cheerleading savez prvi put organizira izbor trenera i sportaša godine. Nominaciju za izbor sportaša godine dobile su čak 3 sportašice iz Širokog Brijega te samim time Hrvatski cheerleading klub Široki ima najviše nominacija u Europi.

Za najbolju cheerleading trenericu godine nominirana je Nikolina Čolak. Nikolina je u zadnjih pola godine osvojila nagradu i na izboru sportaša godine Olimpijskog odbora BiH, proglašena je sportašicom seniorkom godine Grada Širokog Brijega, izabrana je i za izbornicu Cheerleeading repezentacije BiH koja će prvi put u povijesti nastupiti na Europskom prvenstvu koje se krajem lipnja održava u Italiji.

Za najbolju cheerleading seniorku godine nominirana je Natalija Galić. Natalija je proglašena prije nekoliko godina najboljom kadetkinjom Grada Širokog Brijega, a za 2022. godinu proglašena je najboljom juniorkom godine Grada Širokog Brijega. Dugogodišnja je članica Hrvatskog cheerleading kluba Široki, osvojila je velik broj medalja kako na domaćoj tako i na Europskoj sceni.

Za najbolju cheerleading juniorku godine nominirana je Klara Šušak. Klara je prvakinja Bosne i Hercegovine još od kadetskog uzrasta. Već dvije godine igra u juniorskom uzrastu i još nije ispustila zlatnu medalju. Jedna je od najvećih talenata Širokog Brijega ikad.

Proglašenje Izbora za najbolje trenere i sportaše Europe održati će se na Europskom prvenstvu u Italiji krajem lipnja.

OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO