”Skauti” krenuli s pripremama za novu sezonu uz vodstvo Tonija Čoline

PRO Oglas

U Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom šef struke RK Izviđač Central osiguranje Toni Čolina obavio je prozivku i održao prvi trening s rukometašima na koje će računati u idućoj rukometnoj sezoni. Pored trenera Čoline prozivci i prvom treningu nazočili su trener za tjelesnu spremu Adis Jakić, trener druge momčadi Ivan Džolić i voditelj momčadi Nedan Zovak.

Najvažnije vijesti iz Izviđača su da trener ekipe i u sljedećoj sezoni ostaje Toni Čolina, te da je srednji bek i drugi najbolji igrač Premijer lige (po izboru trenera koji je vodio RSBiH), Milan Vukšić, produžio ugovor na još jednu godinu, dok je novi kapetan kluba Ivano Pavlović inače najbolji je rukometaš u Bosni i Hercegovine/BH Telecom Premijer ligi BiH za sezonu 2023.

Milan Vukšić je produžio na još jednu godinu, a imat će ove jeseni priliku kroz šest europskih utakmica EHF Europske lige iskazati se i sačuvati svoju poziciju u A reprezentaciji BiH koju u siječnju očekuje nastup na Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

“Dobili smo priliku da kao prvaci igramo Europsku ligu u grupnoj fazi. Zanimljive smo protivnike dobili. Füchse Berlin, Dinamo Bucuresti, Chambery Savoie Mont Blanc HB su sigurno klubovi koji su puno bogatiji od nas, te s najvećom kulturom rukometa” kazao je Toni Čolina za Radio Ljubuški.

“Izviđač je ekipa koja svake godine ide na titulu, ove godine će nam posao biti teži, jer sve ekipe imaju isti cilj. Liga se podigla, što se tiče igračkog kadra. Drago nam je što smo dobili priliku od kluba da nastupimo u Europskoj ligi” kazao je Ivano Pavlović kapetan RK Izviđača CO.

OTPOR.Media

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO